Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Az Saat Aliyorum Yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Valla bende Chicagodayım geleli 13 gün oldu hala çalışmaya başlamadık neymiş efendim sevis kaydını yaptıktan sonra 7 10 gün beklemek gerekiyormuş ssn başvurmak için başvurduk işveren bu salı ya da çarşamba başla dedi. Söver misin naparsın bilmiyorum. Büyük şehir olduğu için herşey katı sert kimse ssn gelmeden çalıştırmak istemiyor. Bu gidişle CA NY gezileri yalan olacak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende Chicagodayım geleli 13 gün oldu hala çalışmaya başlamadık neymiş efendim sevis kaydını yaptıktan sonra 7 10 gün beklemek gerekiyormuş ssn başvurmak için başvurduk işveren bu salı ya da çarşamba başla dedi. Söver misin naparsın bilmiyorum. Büyük şehir olduğu için herşey katı sert kimse ssn gelmeden çalıştırmak istemiyor. Bu gidişle CA NY gezileri yalan olacak
    Kardeş hangi şirketle geldin? Ben interexchange ile geldim bize bi kağıt verdiler, SSN almadan önce çalışabilir ve paycheck alabilir yazıyor. Böyle bi hakkımız var sanırım. Ayrıca SSOffice e 1 hafta önce gittik 4 haftaya gelir demişlerdi bugün geldi. o 10 gün işide yalan. Ben Sevise cumartesi kaydoldum Pazartesi SSOffice e gittim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı powerjack14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş hangi şirketle geldin? Ben interexchange ile geldim bize bi kağıt verdiler, SSN almadan önce çalışabilir ve paycheck alabilir yazıyor. Böyle bi hakkımız var sanırım. Ayrıca SSOffice e 1 hafta önce gittik 4 haftaya gelir demişlerdi bugün geldi. o 10 gün işide yalan. Ben Sevise cumartesi kaydoldum Pazartesi SSOffice e gittim.
    Kardeş yalan değil yasalarda var okudum da herkes çalıştırıyor hani NY LA Chicago 3lusu harici her yerde çalışıyor millet zaten yapacak birşey de kalmadı yarın başlıyoruz inşallah. 2. Iş için de burada SSN istiyorlar. Teftiş sıkıymış burada millet risk almak istemiyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)