Türkiye'den getirdiğim telefonu kullanacağım , sadece sim card alacağım.Aylık 30 doları geçmemesini istiyorum.Ailemle internetten görüşeceğim,bu yüzden TR için SMS ve konuşma paketine gerek yok.Amerika'da çoğu yerde Wifi olduğu için internet paketi 1 -1.5 GB yeter diye düşünüyorum.
Bu dediklerime göre bir hat bulabilir miyim ? Hat için ayrıca para ödeyecek miyim ? Birde JFK'den Port Authoritye kadar nerde alabilirim ?

Alıntı

O yüzden bu hattı bende aldım evi ararım mis. 200$ tabi güzel para ama benim düşünce açım haftalık 10 dolar vererek istediğim zaman istediğim kişiye ulaşabilirim şekilde. Haftalık 10 dolar çok zorlamaz maddi açıdan (yani inş
Aklınıza gelecek her şey sınırsızdı, Türkiye'yi sabit hatları da sınırsız arayabiliyordum, cep telefonları dahil değildi fakat pakete. Sonra ilk ayın sonunda bu hattı yenilemedim, AT&T bir hat aldım 25 dolar paket ücreti vardı mesajlaşma ve internet paketi var 150 dakika falan da konuşma paketi veriyordu abd içi, 5 dolar da artı yükleme yapıp uluslarası konuşma hakkı alıyordum o da 150 dk Türkiye'ye sabit hat arama paketi veriyordu. AT&T güzel bir tercih olabilir, hem de bulunduğunuz yerdeki iletişiminizi de sağlayabilirsiniz.

Bookmarks