Arkadaşlar merhaba, 20 mayısta vize görüşmemiz var ama bursadan istanbuldaki amerikan konsolosluğuna nasıl gideceğimizi bulamadık yardımcı olabilir misiniz? Randevumuz 9 buçukta bu arada.
Arkadaşlar merhaba, 20 mayısta vize görüşmemiz var ama bursadan istanbuldaki amerikan konsolosluğuna nasıl gideceğimizi bulamadık yardımcı olabilir misiniz? Randevumuz 9 buçukta bu arada.
Konu tob tarafından (02-05-2015 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir.
Merhaba, bende Bursadan gittim vizeye ama bi gün önceden istanbul da kaldım en mantıklısıda zaten önceden istanbulda kalmak , deniz otobüsüyle yetişmen imkansız zaten o saatte yoktur
Aynen yoktur zor olur 1 gun oncesinden istanbulda kal kadikoy tarafinda kalacaksan marmaray ile yenikapiya gecip yeni kapida aktarma metro ile darussafaka yada itu ayazagada inip taksiyle gecebilirsin taksi dedigimyerlerden 10 tl yazar yenikapidan oralarda yaklasik 30 dk
istanbul bursa arasi otobusler kac saat surer bilmem ama otobusle istanbulda sabah inersen , otobus firmasinin servisiyle Istinye tarafina gidersin. En kotu ihtimalle en yakin yere gider , oradan taksiye binersin. Ya da daha garnti olsun dersen 1 gun onceden gidip , 1 gece Istanbulda kalirsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Benimki de 9 buçuktaydı bir gün önceden gidip istanbulda taksimde bir otelde kaldım geceliği 80 lira. Taksim metrodan da itü ayazağaya geçtim ordan taksi ile çok rahat konsolosluğa ulaştım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks