Arkadaşlar bende 2015 yazında washington DC. virginia civarlarında lifeguard olarak wat yapıcam kısmetse yakınlarında olan varsa iletişime geçebiliriz
Arkadaşlar bende 2015 yazında washington DC. virginia civarlarında lifeguard olarak wat yapıcam kısmetse yakınlarında olan varsa iletişime geçebiliriz
Baltimore gelmelısın bende baltimoredayom bu yaz .
Arnlington dediler ama tam neresi kesin degil
ayni bolgedesiniz merak etmeyinIki farkli sehir de soyleseniz , ikinizin de caliacagi lokasyon ayni yerde olacak ve daha belli degil
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Teşekkürler o zaman iletisime gecelim habolak
Ben istanbuldan gideceğim
ben los angelesa gıdıyorum ıyı bılıyorum oraları gecenler yıne wat yaptım ıstersen anlatabılırım sana
Merhaba arkadaslar ben de bu yaz ohio cedar pointteyim yakinlarda olan var mi
Bu yaz Cape Cod South Yarmouth'ta olacağım ve bayan work and travel arkadaşı arıyorum![]()
ozgekaya94 bayan değilim ama bende wat arkadaşı arıyorum istersen konuşalım en kötü birbirimiz bilgilendiririz![]()
İzmir'den gidiyoruz bizde 2 erkek, 1 kız.
Ya nereye gidiceksiniz ama önemli bende arkadaş arıyorum çünkü![]()
Ya ben senin attığın mesajları görüyorum ama cevaplayamıyorum. 10mesaj almış olmam mı gerekiyor atmış olmam mı gerekiyor her neysezahmet olmazsa bana 5 tane özel mesaj daha atar mısın
![]()
![]()
tamam atıyorum
Ya ben senin direk profiline yazım anlamıyorum burdaki mesaj sistemini bende ordan görebilirsin anaprofiline yazıcam tamam
Bir de 'sanırım' twitterdan takip ettim seni![]()
Williamsburga gidecek arkadaş varsa iletişime geçelim
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Özgekaya94, ben de bu yaz cape cod wellfleet te olacağım ve yalnız gidiyorum eğer hala arkadaşın yoksa iletişime geçebiliriz
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli rahat ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginiz bolge Turkler ve ilk kez gelenler icin tavsiye ederim.Eyalet New Jersey. Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.
Cape Cod'a veya Massachusetts tarafına gideceklerle iletişime geçebiliriz.
Arkadaşlar vergi iadesinden anlayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. bahanazsiz(et)gmail.com
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.
Herkese Selamlar. 6 yildir ABD deyim. Bayan bir arkadasimin yaninda bayan olmak sarti ile 1 veya 2 kisilik yaz icin yer var. Evin ici dayali doseli ve is imkanlarina cok yakin. Amerikada en rahat is bulabileceginjz bolge. Eyalet New Jersey
Manhattan a New Yorka ulasim 30dk mesafede.
Ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler
Ben Cape Cod'da olacağım bu yaz South Yarmouth'ta.
Massachusetts Cape Cod
South Yarmouth Seaside Cottages
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks