Eylüle kadar kayıt yaptırıcam. İzmirden katılıyorum ve tecrübesizim.Los Angelas ve çevresi düşünüyorum.Başka Los Angelas düşünen var mı?![]()
Eylüle kadar kayıt yaptırıcam. İzmirden katılıyorum ve tecrübesizim.Los Angelas ve çevresi düşünüyorum.Başka Los Angelas düşünen var mı?![]()
bende 2015 yazı için düşünüyorum. şuan şirket araştırma içerisindeyim henüz.
Is ilani gibi olmus baslik![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaşlar ben daha önce katıldım yardımcı olabilirim istanbul dayım ve bu yaz da katılıcam los angeles güzel seçim![]()
Erkek uyarsa izmirden gidicem fakat newjersey e.)
kızlar bende önümüzdeki yaz için istiyorum . benim için neresi oldugu önemli değil tek gitmesem yeterEge ünv. deyim bu arada irtabatta kalalım
![]()
hey bana mesaj at konuşalım
LA hem batıda olması hem de yüksek yaşam standartlarına sahip olması nedeniyle seçilmemesi gerekir bence. En pahalı şehirlerden biri diye biliyorum ve abdnin batı yakısına gitmek bilet fiyatlarınızı da arttıracaktır
Evet La ve cevresi pahalidir ancak , Amerika nin en guzel yeridir. Ayrıca Kuzey dogu sahili disindaki yerlerden daha ucuz ucak bileti olacaktır. Pahalı yerdir ancak Kuzey dogunun ucuz oldugunu da kimse iddia edemez. En fazla haftalik 10-15 dolar fazla verirsiniz kiraya o da en fazla. O paraya da deger oraya gitmeye. Kisacasi oralardan is bulun da secmemesi dusunulmez bile![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Sen peki masrafları çok fazla diye Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandığında İstanbul'a seçilmemesi gerekir diye mi yorum yapardın ?
---wat where amazing happens---
danışmanlık şirketide bana aynı şeyi dedi orda kazandığın parayla masraflarını zor karşılarsın diye ama ben los angelasa gitmeyi çok istiyorum
danismanlik siretinin elinde california da is kesinlikle yoktur o yuzdenbu kadar basit. Cok zor bulunur is californiada. TEk tuk gelir zaten. Sirket calisanlarinin Amerika nin heryerini cok iyi bildiklerini sanmayin , Amerikaya hic gitmemis kisiler , ya da sadece kuzey doguda biryere gidip dogru durust gezmeden donen kisiler bolgelerle ilgili size danismanlik yapiyor malesef. Bu yuzdendir ki yanlis yonlendirmeler bu kadar acik ve net.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Güzel yorum açık ve net teşekkürler ozgur
---wat where amazing happens---
Bende kayıt sırasında birlikte görünecek fiyatı aşağı çekecek arkadaş arıyorum tek başıma olduğum için fiyatı aşağı çekemiyorum. Firma konusunda kararımı verdim yalnız yanıma arkadaş bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Yero ile düşünen arkadaş olursa benimle iletişime geçebilir mi acaba.
Merhabalar arkadaşlar. Ben de 2015 yazında Work and Travel programına katılacağım. iZMİRDE YAŞIYORUM. Oxford House College şirketini tercih ettim. Ve tek kayıt oldum. Aynı işte çalışılmasa bile travel için benimle iletişime geçebilirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ben de Ege Üniversitesindenim arkadaşlar İzmir'de şirket arıyorum şuan geç de kalmak istemiyorum acaba tavsiyeniz var mıdır![]()
sirket tavsiyesine pek izin vermeyiz burada, tüm firmnalara gidip gorus , is ,sponsor, fiyat gibi konuları detaylıca sor. Aklina hangisi yatarsa en son karar ver. Artik harekete gec cok da gec kalma. Bu ay sonuna kadar islemlerini halletmeye bak.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Peki teşekkür ediyorum hemen harekete geçeceğim.
Benim acizane tavsiyem biliyorum zor olur ama tek basiniza bu macerayi yasamaniz olur, eger amaciniz ingilizcenizi gelistirmek ise.
Universite ogrencisinin; tek basina , kendisi gibi ogrencilerle ve kendi yaslarindaki diger Amerikali genclerle calisip beraber yasamaya bu denli cekinmesine anlam veremiyorum. Tek gitseniz de orada bir suru kisi olacak zaten. Bir suru Turk de olacakRahat olun keyfini cikartin. Emin olun ki Amerikada gecireceginiz wati , baska birine bagimli sekilde yasamak en kotusudur.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bende tek gidiyorum.İş belli oldu Virginiadayım.
Kesinlikle katılıyorum. Bana kalırsa da en mantıklısı o belki 2 kişi kabul edilebilir ama 4-5 kişilik guruplarla gidince oradaki adamlar da çekiniyor size katılmaya veya arasına almaya.Ama tek gidersen ki -amaç ingilizceni daha çok geliştirmekse bu daha iyi- seni daha çok benimsiyorlar, cunku onlar icin yabancı oluyorsun, ve daha cabuk benimsiyorlar,yalnız bırakmıyorlar. Ve bu sekilde de hem dilini hem kuturu daha iyi yasıyorsun, efendime soyliyeyim bi bowling turnuvası olur, beraber beysbol macına gitmek olsun super eglenceli oluyor, obur turlu almanya da turk mahallesine gidip avrupayı gezdim demek gibiEn kotu ihtimalle danısmanlık firmanla konusursun seyahat kısmında yakınındaki kişilerle organize ederler hem yalnız olmazsın hem de o zamana kadar her seyin tadını cıkarırsınız zaten.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks