Arkadaşlar bu bölgeye daha önce gitmiş birileri var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar bu bölgeye daha önce gitmiş birileri var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşım ben Bostonda okuyorum. Massachusetts in başkenti gibi bir şey yani. Ama Chatham bana çok uzak kalıyor. Yaklaşık 2 saat. Orası yarım ada gibi bir yer. Yanılmıyorsam oraya yakın Barnstable Municipal Airport vardı. Ama uluslar arası olarak değil eyaletler arası olarak kullanılan küçük bir airport. Chatham a fazla gitmedim ama fazla şehir havası yok orada. Ve kışları soğuk oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana![]()
Wat öğrencisi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Ama ben Boston olarak konuşmam gerekirse aylık kiraya 3400 dolar ödüyorum. Ama 1 odalı güzel evler 1500 dolar civarıda var. Bu arada Boston dünyanın en pahalı otel ortalamasına sahip.
Senin kalacağın yere gelirsek fazla pahalı olacağını sanmıyorum. Boston a ne kadar uzak, o kadar ucuz
Ayrıca beklentiyi düşük tut. Kötü olacağından değil, iyi olunca sevinirsin o yüzden![]()
Merhabalar dostum ben yazın wat için massachusetts teki six flagsa geliyorum...
Ben de chathamda eastward ho country club da busser olarak çalışacağım. Kuruluş hakkında bilgisi olan var mı![]()
arkadaşlar merhaba ben de chatamda çalışacağım fakat konaklamayı işveren ayarlamadı ve kalacak yer bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum bütün önerilerinize açığım. teşekkürler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks