Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Massachusetts-Chatham

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Post Massachusetts-Chatham

Arkadaşlar bu bölgeye daha önce gitmiş birileri var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşım ben Bostonda okuyorum. Massachusetts in başkenti gibi bir şey yani. Ama Chatham bana çok uzak kalıyor. Yaklaşık 2 saat. Orası yarım ada gibi bir yer. Yanılmıyorsam oraya yakın Barnstable Municipal Airport vardı. Ama uluslar arası olarak değil eyaletler arası olarak kullanılan küçük bir airport. Chatham a fazla gitmedim ama fazla şehir havası yok orada. Ve kışları soğuk oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı KenanEsmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben Bostonda okuyorum. Massachusetts in başkenti gibi bir şey yani. Ama Chatham bana çok uzak kalıyor. Yaklaşık 2 saat. Orası yarım ada gibi bir yer. Yanılmıyorsam oraya yakın Barnstable Municipal Airport vardı. Ama uluslar arası olarak değil eyaletler arası olarak kullanılan küçük bir airport. Chatham a fazla gitmedim ama fazla şehir havası yok orada. Ve kışları soğuk oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Tatil bölgesiymiş burası bizim burdaki Alaçatı gibi ama daha çok öğrenmek istediğim Housingler pahalıymış. Ve çok WAT öğrencisi gelir mi ? Sıkılmaktan korkuyorum umarim her şey güzel olur. Beklentiyi düşürdüm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı MustafaEldiven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Tatil bölgesiymiş burası bizim burdaki Alaçatı gibi ama daha çok öğrenmek istediğim Housingler pahalıymış. Ve çok WAT öğrencisi gelir mi ? Sıkılmaktan korkuyorum umarim her şey güzel olur. Beklentiyi düşürdüm

Wat öğrencisi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Ama ben Boston olarak konuşmam gerekirse aylık kiraya 3400 dolar ödüyorum. Ama 1 odalı güzel evler 1500 dolar civarıda var. Bu arada Boston dünyanın en pahalı otel ortalamasına sahip.

Senin kalacağın yere gelirsek fazla pahalı olacağını sanmıyorum. Boston a ne kadar uzak, o kadar ucuz

Ayrıca beklentiyi düşük tut. Kötü olacağından değil, iyi olunca sevinirsin o yüzden

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı KenanEsmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wat öğrencisi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Ama ben Boston olarak konuşmam gerekirse aylık kiraya 3400 dolar ödüyorum. Ama 1 odalı güzel evler 1500 dolar civarıda var. Bu arada Boston dünyanın en pahalı otel ortalamasına sahip.

Senin kalacağın yere gelirsek fazla pahalı olacağını sanmıyorum. Boston a ne kadar uzak, o kadar ucuz

Ayrıca beklentiyi düşük tut. Kötü olacağından değil, iyi olunca sevinirsin o yüzden
    Anladım dostum çok teşekkür ederim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar dostum ben yazın wat için massachusetts teki six flagsa geliyorum...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de chathamda eastward ho country club da busser olarak çalışacağım. Kuruluş hakkında bilgisi olan var mı

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar merhaba ben de chatamda çalışacağım fakat konaklamayı işveren ayarlamadı ve kalacak yer bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum bütün önerilerinize açığım. teşekkürler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)