NYC`e kolay kolay izin verilmez , bazi sponsorlarin kendi belirli isleri disinda ny da is bulamazsiniz zaten. Bu sponsorlar arasinda bir farklilik degil. Self olarak gitmek istiyorsan malesef nyc , chocago vb sehir merkezlerinden uzak duracaksin.
NYC`e kolay kolay izin verilmez , bazi sponsorlarin kendi belirli isleri disinda ny da is bulamazsiniz zaten. Bu sponsorlar arasinda bir farklilik degil. Self olarak gitmek istiyorsan malesef nyc , chocago vb sehir merkezlerinden uzak duracaksin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ilginize teşekkür ederim.Bugün Türkiye'deki şirketle görüştüm. Ben bi sorayım olmazsa sponsorunu değiştiririz dediler. Bir de şu var benim işveren CIEE ile zaten çalışıyor. Hatta bu sene 3 Bulgar öğrenci almış. O kadar çakallığa gerçekten düşerler mi ki? Yani onlar kabul etmezse Türkiye şirketimi değiştirmek zorunda kalacağım. Bunu düşünüyor olmaları lazım diye düşünüyorum
Soyle bir durum var Nyc gibi metropollerde wat yasak. Long Island bu metropole bagli mi iste burada sponsorlar arasi yorumlarda farklilik olusabilir. Sanirim yasadigin bu. Eger baska bir sponsor ayni isi kabul ediyorsa , interexchange disinda da bir sponsor bulacaktir sirketin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks