Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlenceli ve sosyal bir eyalet arıyorum yardım eder misiniz ??

Hayalperest Watçı Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Eğlenceli ve sosyal bir eyalet arıyorum yardım eder misiniz ??

Arkadaşlar bu yaz wat yapacağım net bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim..wat olayının 3 ay çalışma 1 ay gezme olduğunun farkındayım ve çalışma saatleri içinde çok eğlenceli bir şey hayal etmiyorum sonuçta para kazanmak için çalışıyorsun.Benim istediğim İş saatlerinden sonra gezip tozabileceğim,boş zamanlarımda güzelce kafa dağıtabileceğim, eğlenip sosyalleşebileceğim,ulaşımının zor olmadığı fazlaca sessiz olmayan bir eyalet...Bunun için 1 aylık bir travel olayı var biliyorum ama ben 3 aylık çalışma süresinde de iş saatleri dışında sessiz,sakin,kuytu bir yerde olmak istemiyorum hareketli bir yer istiyorum .. Para benim için çok ön planda değil,söylediğim gibi Sosyal,eğlence dozunun yüksek olduğu bir Eyalet önerisine ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
    Konu Tayfun tarafından (07-02-2015 Saat 06:25 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

aynen bende katılıyorum bir gideydik

Tecrübe Puanı
    0

bu yaz gidiyor musun sen de ? iletişime geçeriz destek oluruz birbirimize : )

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaz gidiyor musun sen de ? iletişime geçeriz destek oluruz birbirimize : )
    evet kardeşim logos şirketiyle gidiyorum ortalamam 1.81 vize allmamktan korkuyorum 2 mizde aynı şeyleri istiyoruz wat için yazdıklarına bakılırsa

Tecrübe Puanı
    0

Umarım alırsın vizeyi dostum düşüncelerimiz yakınsa iletişime geçelim yakın bölgelerde olursak araba falan kiralayıp gezeriz takılırız : ) özelden faceni yolla bana ekleyeyim seni destek olalım birbirimize

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu yaz wat yapacağım net bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim..wat olayının 3 ay çalışma 1 ay gezme olduğunun farkındayım ve çalışma saatleri içinde çok eğlenceli bir şey hayal etmiyorum sonuçta para kazanmak için çalışıyorsun.Benim istediğim İş saatlerinden sonra gezip tozabileceğim,boş zamanlarımda güzelce kafa dağıtabileceğim, eğlenip sosyalleşebileceğim,ulaşımının zor olmadığı fazlaca sessiz olmayan bir eyalet...Bunun için 1 aylık bir travel olayı var biliyorum ama ben 3 aylık çalışma süresinde de iş saatleri dışında sessiz,sakin,kuytu bir yerde olmak istemiyorum hareketli bir yer istiyorum .. Para benim için çok ön planda değil,söylediğim gibi Sosyal,eğlence dozunun yüksek olduğu bir Eyalet önerisine ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
    büyük şehirleri düşünebilirsin aslında para pek ön plan'da değilse, ama yine'de orada başına gelebilecek herhangi bi olumsuzluk durumlarınıda hesaplamak gerekli. ne olur ne olmaz yani büyük şehir o yüzden hep korkutmuştur beni nacizane tavsiyem ise büyük şehirlerin yakınlarındaki eyaletleri seçebilirsin, off günlerinde toplam 4 saatini yol'a ayırıp geri kalan saatlerini bulunduğun bölge'ye kıyasla daha büyük ve canlı bi yerde geçirebilirsin, bunun için New jersey tarafını önerebilirim aslında bütün giden arkadaşlarım memnun, ev partileri, eğlenceli yerli kesim vs. ama yine'de oralarda ne olacağı belli olmaz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Boston a gel arkadaşım. Her yere metro var. Dünyanın Üniversite başkenti. Daha yoruma gerek yok. Anladın sen

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)