Amerıkadakı sponsorumdan mail geldi sözleşme ds 2019 formu için bu aşama ne kadar suruyor ortalama Ds 2019 un elıme ulaşması tek bu kaldı sonrasında vıze alıcagım
Amerıkadakı sponsorumdan mail geldi sözleşme ds 2019 formu için bu aşama ne kadar suruyor ortalama Ds 2019 un elıme ulaşması tek bu kaldı sonrasında vıze alıcagım
sirketine ve sponsoruna bagli. Toplu mu gonderilecek , belirli sayiya gore mi yollaniyor yoksa her donemde mi yollaniyor , bu onemli. Ben belgeleri gonderildikten 15 gun sonra ds 2019 belgesini alanlari gordum gecmiste 3 ay sonra alani da![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ortalama süresi ne kadardır peki bu aşamanın 1 hafta falanmıdır ideali olması gerekenı
basilma sureci 1 hafta desen , posta da 1 hafta desen 2 hafta idealdir. Ancak her turlu belge ve islemin beklenmeden halledilmesi sarti ile. Ancak bazi sponsorlarin ya da sirketlerin ds 2019 basimi hakinda bazi kararlari oluyor. Toplu halde basilmasi vb gibi.
Vize mülakatına gidicegim martta ondan once gelir dedi ajans .Ayrıca vize görüşmesine daha once gidebilirmiyim dedim resmi olarak martta başlıyormuş vize görüşmeleri daha erken görüşmeye gidemiyoruz yani duydugum kadarıyla ?
Hayır SWT vize mülakatları grup randevu yöntemiyle Mart ayında başlıyor fakat şahsi olarak gidebilme imkanı var
admin (at) turkishwat.net
Ds 2019 olmadan vize alamam ama degilmi
Hayir , ds 2019 belgesi olmadan gidemezsin ancak bizim forumda da bir uye 23 ocak icin randevusunu aldi. Yani Marttan once bireysel olarak gidebiliyorsun gorusmeye.
Bireysel olarak gitmenın bir dezavantajı olurmu tarafımca yoksa ajans tarafından yonlendırılmem dahamı etkili
Herhangi bir farklilik soz konusu degil. Toplu randevular asil olarak konsolosluk ve wat firmalarinin islemlerdeki yogunluklarini azaltmak icin yapiliyor. Ben toplu randevu ile bireysel randevu alimlarinda sonuca yonelik bir fark gozlemlemedim hic.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks