Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sağlık konusu hakkında

Hayalperest Watçı obk47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy Sağlık konusu hakkında

Arkadaşlar merhaba, belki size işginç gelecek bu konu ancak benim için çok önemli bir konu. Bu konu
    Hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Arkadaşlar benim bünyem küçüklüğümden beri çok zayıftır.
    Ayda 1 hasta olup igne yemezsem rahat edemiyorum açıkcası büyüyünce direnci artar demiş doktorlar
    Ama artan bişey ben göremedim hastalıklar dışında. Anlamanıza yardımcı olmak adına ben zatüre oldum 2 ay önce 30 igne 15 günlük bir tedaviden 2-3 hafta sonra tekrar hasta olabiliyorum. 2 gündür uludağdaydım kendimi sakınmama ragmen suan yataklara düştüm. Ailemde doğal olarak bana orada kesinlikle hasta olacağımı söylüyor. Ben de aynı şeyi düşünmekteyim. Yazın 1 hafta yurtdışındaydım yine hasta oldum.3 ay içerisinde kesinlikle 15 gün yataktayım ben yani kesin. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce bu program bana göre degil mi? Hastalıklarda ne yapabilirim? Çok masraflı olduğunu söyledi arkadaşlarım. Fikirleriniz önemli benim için teşekkür ederim.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

programa katılmasan burda da hasta olacaksın. kronik bir rahatsızlık değilse sigortadan yararlanabiliyorsun ancak her hastaneye gidişinde 50 ile 250USD arasında bir vizite ücreti istenebilir. WAT dahilindeki tüm sağlık sigortalarında bu vardır.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı obk47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    programa katılmasan burda da hasta olacaksın. kronik bir rahatsızlık değilse sigortadan yararlanabiliyorsun ancak her hastaneye gidişinde 50 ile 250USD arasında bir vizite ücreti istenebilir. WAT dahilindeki tüm sağlık sigortalarında bu vardır.
    Kronik değilse demişsiniz ancak bende kronik bronşit var bunun tedavisini karşılamayacak mı sigorta?

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı obk47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kronik değilse demişsiniz ancak bende kronik bronşit var bunun tedavisini karşılamayacak mı sigorta?
    Tedavinin bir kismini sigorta karsilar ama anladigim kadariyla sik sik hastalanan bir bunyen var.Acikcasi pek tavsiye etmem gitmeni.Sonucta hastalanirsin, hemen kendini toparlayamazsin, is verenin problem yaratabilir ve isten cikarilabilirsin.Bunun yaninda zaten isler agir, hava degisimi olacak, ortam farkli vs. Yaninda sana yardim edebilecek insan bulmak da zor. WAT icin cok para harciyorsun, bosu bosuna risk almaya gerek yok bence.
    ""Let the game begin""

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Amadeus'un da belirttiği farklı bir bakış açısı, bunları da değerlendirmen lazım. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamında olamayabiliyor. Bu durumda sigortan neleri karşılar ya da karşılamaz danışmanlık firmandan destek almanda fayda var.
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)