Alıntı theofflineman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaslar ben bu programa ilk defa katilacagim. Ocak bitmeden bu isi bitirip halletmek istiyorum. Bir kac firmayla gorustum yanliz yuzlerce firma var hangisi ile anlasabilecegime karar veremiyorum. Hepsinin uc asagi bes yukari fiyatlari ayni. Firmalarla konusurken anlasirken neyine gore karar vermeliyim. Ne diye onlari secmeliyim ne tur + larina dikkat etmeliyim. Kisacasi bir firma ile anlasirken onun hangi ozelliklerine bakmaliyim ?

Ikinci sorum gecmi kaldim bu is icin artik ?

Birde biliyorum forumda firma tavsiyesi falan yasak ozelden gittiginiz firmalari guvendiginiz firmalari yazabilirmisiniz istanbulda ikamet ediyorum.

Forumda ne kadar yasak olsada sonucta hic bilmedigim bir yere gidecegim ve birsey olsa arkami yasliyacagim bir firma olmasi lazim. Bunun icin insan yorumlari benim icin onemli bu yuzden ozelden tavsiyelerinizi bekliyorum.
benim tavsyem de tamamen is uzerine. Bak kiin elinde hangi isler var tek tek sor. Ellerindeki isleri incele ve begendigin isi soyle bir tane de yedekte bir is begen. ben bu isi istiyorum ve bunun icin kaydoluyorum de. Kabul ediyorlarsa devam et yoksa baska sirkete git. Sna isleri gostermiyorlarsa veya bu is icin kesin bisey soyleyemeyiz derlerse de salla. O Is icin seni isverenle gorsturme garantisi versinler. Bir de fiyat da onemli bence 1900 ve ustu fiyatlar bu sene icin oldukca yuksek . 1700-1850 araliginda olmali. 1850 fiyatini veren sirket de oldukca saglam isler sunmali.