Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Six Flags'ta haftada mesai olmadan kaç gün çalışırım??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Six Flags'ta haftada mesai olmadan kaç gün çalışırım??

Merhaba Arkadaşlar daha önce eğlence parklarına gitmiş olan arkadaşlardan bilgi rica edicem.Amerikaya gitme amacım para kazanmak değil gezip eğlenmek onun yanında harçlığımı çıkarmak .Ben haftada 5 çok çok zor bir durum olursa 6 gün çalışmak istiyorum.Nereleri önerirsiniz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sorunu anlayamadim ,kayit oldun mu bir sirkete ? olduysan senin sirketinde hangi eglence parki isleri var ? sen cok mu calismak istiyorsun yoksa az mi ? Bu sorulara cevap verirsen daha acik cevaplar gelecektir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunu anlayamadim ,kayit oldun mu bir sirkete ? olduysan senin sirketinde hangi eglence parki isleri var ? sen cok mu calismak istiyorsun yoksa az mi ? Bu sorulara cevap verirsen daha acik cevaplar gelecektir
    1-Haftada en fazla 5 gün çalışmak istiyorum diğer günler gezmek istiyorum

2- Fazla Türkün olmadığı yere mümkünse hiç olmadığı bir yere gitmek istiyorum(İngilizceyi geliştirmek için)

3-Lifeguardlık işi yapmak istiyorum

Daha kayıt olmadım ama Ozman adlı şirkete önkayıt olmayı düşünüyorum.Six Flags Şikago yada en kötü ihtimalle hiç Türkün bulunmadığı genelde Amerikalılarla muhattap olabileceğim bir havuz yada su parkına gitmek en büyük isteğim.

Bu işleri bana sağlayabilecek yada sponsor yelpazesi geniş şirket yada iş yeri Önerileriniz var mı ?? GlobalVizyon adlı şirket bana austinpoolprosu önerdi ama hiçbir ayrıntı vermedi en büyük korkum Amerikaya gidip 4-5 Türkle beraber kalmak
    Konu doukan18 tarafından (08-12-2014 Saat 04:24 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Eger korkun Turklerle beraber kalmaksa work and travel a katilma. Cunku senin gittigin islere baka Turkler i de yollayacak sirketler. Eglence parki gibi yerlere ise yuksek sayida yerlesim yapilir sirketler tarafindan. Uzun Lafin kisasi gittigin yerde Turk olacak hatta kaldigin evde de Turk olacak. Bunun aksini hangi sirket iddia ederse vazgec o sirketten.

Bir baska husus ise gidecegin eglence parklari sehirlerden uzakta bir yerde olur. Sehir merkezinde eglence parki pek olmaz. Hele Six Flags gibi byuk olanlar sehir merkezinde asla olmaz. Bos zamanlarinda gezicem surekli diyorsan altinda araban olmasi gerekiyor. Cunku toplu ulasim cok kotu. Cogu is zaten haftada 40 saatten az verir o konuda rahat ol.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger korkun Turklerle beraber kalmaksa work and travel a katilma. Cunku senin gittigin islere baka Turkler i de yollayacak sirketler. Eglence parki gibi yerlere ise yuksek sayida yerlesim yapilir sirketler tarafindan. Uzun Lafin kisasi gittigin yerde Turk olacak hatta kaldigin evde de Turk olacak. Bunun aksini hangi sirket iddia ederse vazgec o sirketten.

Bir baska husus ise gidecegin eglence parklari sehirlerden uzakta bir yerde olur. Sehir merkezinde eglence parki pek olmaz. Hele Six Flags gibi byuk olanlar sehir merkezinde asla olmaz. Bos zamanlarinda gezicem surekli diyorsan altinda araban olmasi gerekiyor. Cunku toplu ulasim cok kotu. Cogu is zaten haftada 40 saatten az verir o konuda rahat ol.
    Bilgiler için teşekkür ederim.Yanlış anlaşılmak istemem Türkiyede zaten yeterince Türk arkadaşım var eğer Amerikaya gittiğimdede Türklerle takılcaksam ve Türklerle aynı odada kalcaksam gitmenin bir anlamı yok.

Benim amerikaya gitmek istememin nedeni Çalışırken eğlenmek,çalışmadığım zamanlardada gezip ingilizcemi TOEFL sınavını vercek kadar geliştirip üniversite için İsveç'e geçiş yapmak.
    Öyle bir yer bulmam acaba bir hayal mi zaman göstercek ) hala arayıştayım
    Konu doukan18 tarafından (08-12-2014 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

TOEFL seviyesinde geşiltiremezsin onun için eğitim alman gerekiyor da İngilizce ni güzel bir seviyeye getirirsin.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)