arkadaşlar çok basitti ama o kadar heycanlıydımki elim ayagım dolastı herseyı karıstırdım malesef. ilk soruyu yanlıs anladım
1) wat sana ne kazandırır
2) işveren seni neden işe alsın
3)favori yemeğin
4)doğum gununu nasıl kutladın
5)seni ne güldürür. şaka söyle
umarım size yardımcı olur bana hiç olmadı çünkü![]()
heyecan bende de oldu yapıcak bişi yok ama bugün danışmanım mesaj attı garanti intermediate alırsın dedi hayırlısı artık![]()
banada dün geldi mail buhafta girecek varmı başka ?
Sabah danismanim aradi geçmişim mulakati. Sinava gireceklere başarılar dilerim.
Bir de foruma pdf dosyası atabiliyor muyuz?
Ben de upper ile geçtim ama ride operatorluk düşünüyordum. Moralim bozuldu biraz![]()
Bende upper ile geçmişim. Mülakata girecek arkadaşlara şimdiden başarılar![]()
Merhaba bugun tamamladjm ciee mulakatini
Kultur degisiminin neden senin onemli oldugunu
Hayatin bir film olsa hangi actor actressi oynatirsin nedeni
Hic bir arkadasinin problemini cozdun mu nedeni
Amerikada oldugunda karsilasabilicegin en buyuk zorlugun ne olabilicegi
Hangi spor ya da aktiviteden hoslandigim, yaptigim ve izlemekten keyif aldigimi
Sorular bunlardi.
galiba bu sorulardan 2-3 tanesi ilk defa soruldu veya ben rast gelmedimacaba bu hfta bu sorularmı sorulur bilgisi olan??
Arkadaşlar bu hafta giren var mı? Ben de yarın akşam yapmayı düşünüyorum.
Anlamadığım kısım neden soruları almaya çalışıyorsunuz? Adamlar zaten ingilizcenizi ölçmek için yapıyorlar o mülakatı. Intermediate ingilizce ile garson mu olmak istiyorsunuz
Arkadaşlar ben mülakata hazırlanırken 26-27 sorunun cevabını yazmıştım. İsteyen olursa mail atabilirim.
Eğer foruma Pdf dosyası atabiliyorsak buraya aatayım.
Merhaba arkadaşlar, bugün mülakata girecek olan varsa çıkan soruları paylasabilir mi ? Bende yarın giricem sorular hakkında fikrim olsun.
Bu hafta mülakatı yapmış olan var mı arkadaşlar varsa soruları paylaşırlarsa çok iyi olur![]()
Aynen arkadaslar bende bu hafta girecegim cok heyecanliyim yardimci olun
şimdi çıktım mülakattan.
soruları söyliyim
seni sinirlendiren mutlu eden şeyler
yabancı insanların ülkendekiler ile ilgili yanlış bildiği şeyler mi ne öyle bişey
işyerinde sana saygısızlık gösteren olursa ne yaparsın
tutkuyla yaptığın bişeyi anlat
bide wat ile ilgili biggest challenge ne olucak sence falan diyodu
inşallah geçerim ya
Rahat gecersiniz ben kalani duymadim hatta ben ilk is mülakatina girmistim gecmistim sonra ciee mülakatina girdim her sey cok hizli gelip geciyor zor gözüküyor ama gayet kolay bir sürec
Isin ne ? problem olcagini sanmiyorum islerde zaten her sey belli bir kalip uzerinde yürür bu programda
Arkadaşlar bu sıralar girecek ya da girmiş olanlar soruları paylaşabilirler mi..
Ben bikaç saat önce yaptım mülakatı sorular;
1)Neler eğlenceli bulursunuz ve neler sizi güldürür? Bi şaka söyleyebilir misiniz?
2)Sizin için önemli olan birini söyleyin. Bu kişi sizin için neden önemli açıklayın.
3)Housekeeper olmasınız bile temizlik WAT programında her yerde olacaktır. Evde temizliğe yardım eder misiniz?İşte temizlik yapmak hakkında ne düşünüyorusunuz?
4)Geçen haftasonu neler yaptınız?
5)WAt programın hangi skillleri geliştirebileceğinizi düşünüyorsunuz?
Açıkçası ben biraz heyecan yaptım ve akıcı konuşamadım umarım geçebilirim :/ mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks