Neden bu programı istediğini ne kadar çok istediğini sana programın ne katacağını, senin programa neler katabileceğini gibi konulardan bahsetsen 2 dk yeter de aşar zaten.
Neden bu programı istediğini ne kadar çok istediğini sana programın ne katacağını, senin programa neler katabileceğini gibi konulardan bahsetsen 2 dk yeter de aşar zaten.
arkadaslar bu hafta giren var mı son gün salı
Arkadaşlar mülakatı yaptım , heyecanlanmazsanız halledersiniz
Why do you want to participate in the WAT
Describe your family
what did you do last weekend
Have you ever visited US.If so describe,if not what are you most excited to see or do ?
have you ever helped friend or solve problem?tell us about
arkadaşlar ben yazamadım çıkan soruları ,fakat geçmişim sınavıumarım herkes başarılı bir şekilde geçer.
why do you participate in the work and travel ?
what skills do you thinkthat you need to be successful on the work and travel usa prag.?
what would be your favorite jop? ıf you could do any job inthe world,what would you want to do ?
when youtravel to the united states,what will be the most important thing you will pack in your suitcase?why?
what is the biggest challange you have ever faced ?
herkese başarılar dilerim sorular bu haftanın değil bir önce ki haftanın çalışacak arkadaşlara bilgi olsun.
Arkadaşlar bende girdim simdi bakalım nolcak sonucu
1. What parts of american culture are you most looking forward to experiencing ?
2. If ı were ask your friends to decribe you,what would they say ?
3. what do you plan to do when you graduate from university ?
4. ıf you won the lottery, what is the first thing that you would do ?
5. If an american student were to come visit your city what would you tell them to see and why?
6. simi varsa yorumunuz nerler
Bu sekildeydi arkadasalar sorular basarılar herekese![]()
4 kasim sali gunune kadar mulakata girecek olan var mi acaba ya da girmis olann ???
Yardimci olabilecek yok mu bu konu hakkinda
Ben edeyim. Bizim de mülakat tarihlerimiz aynıydı arkadaşımla, dün ilk günden aradan çıkarmak istedik, yaptık bitti. Hatta şirketlerimiz de aynı.
Vereceğim tavsiyeler, sana verilen 1 dakikalık süre içerisinde iyi düşünüp cümleleri kafanda oluşturman, aksi takdirde cevap kısmında donmalar yaşayabiliyorsun. Konuşurken mutlu olmasan bile mutlu görün, gül, kameraya bak.
Etrafında dikkatini dağıtacak kişi ve kişiler bulunmasın
Fakat hiçbir şey de moralini bozmasın, bu gerçekten çok küçük bir mülakat, büyük bir önemi yok.
Bize çıkan sorulara gelecek olursam, hatırladığım kadarıyla,
Doğum gününü kimle, nasıl kutladığın
Yemek pişirip pişiremediğin ve en sevdiğin yemeğin,
Bu programa katılmaktaki amacın ve
Senin iyiyim diyebildiğin özelliklerin (takım oyuncusuyum, ortama uyum sağlarım, çok çalışırım gibisinden)
Eğer bir soruda takılıp daha fazla konuşamıyorsan direkt bas durdur düğmesine. Yoksa komik görünüyor, etrafa bakıyorsun falan
İyi şanslar
Edit:
Eklemek istediğiniz bir şey varsa ekleyin sorusuna, bu programa gerçekten katılmak istediğini, diline ve kültürüne katkıda bulunacağını ve buna benzer türlü şeyler söyle. O soru önemli.
arkadaşlar ben de salı gününe kadar gireceğim giren varsa soruları yazabilir mii
arkadaşlar bende önümüzdeki hafta gireceğim başka girecek olan var mı??
bende 4 kasımda gircem henüz hiç çalışmadım. can you tell a joke a ne dediniz arkadaşlar ben soruyu düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor![]()
Bir soru soracağım ama samimi cevap verin arkadaşlar. Mülakat sırasında cevapları bir yerden okuyanınız var mı?![]()
Bir yerden okuma fikri benim aklıma da geldi ancak çok riskli, ele veririz yakayı
Şu 4 Kasım'da sona erecek mülakata girenler soruları yazalir mi???
Her yeni mülakatta aynı soruları mı soruyorlar, aslında ne enteresan!! Ben de yarın akşamüstü yapacağım 'sanal mülakatımı' (!)
merhaba arkadaşlar ben az önce yaptım mülakatı 1)its important to be kind and respectful when you are at work. what would you do if a firend or coworker was not being respectful to you ? 2)what skills do you think that you need to be successful on the WAT program? 3)what would be your favorite job? ıf you could do any job in the world what would you want to do? 4)what do you enjoy doing in your free time? 5)describe your family . 6) yorumunuz varsa ekleyin . ben çok heyecanlandım sorular kolay olmasına rağmen biraz saçmaladım danışmanım izledi intermediate ile %90 geçersin dedi bakalım umarım istediğimiz gibi olur![]()
arkadaş o 1. soru ne öyle :O mülakat sırasında bana gelse öyle bi soru öylece kalırım heralde. bende bu gece yapacağım inşallah hayırlısı olur
Konu emre4516 tarafından (03-11-2014 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar biraz önce yaptım mülakatı çıkan sorular;
1) Where in the USA are you most excited to visit and why?
2) Why did you choose your college of study?
3) Tell us about someone important in your life and why that person is important to you?
4) What type of music do you like? Who is your favorite singer?
5) What is the general perception of the USA in your country? What do people from your hometown think of Americans?
6) Varsa yorumlarınızı eklemek için 2 dakikanız var...
6 Sorunun hemen hemen 5 tanesine güzel cevap verdim zamanımı da sonuna kadar kullandım. Ancak 5.soruda pek konuşamadım. İnşaallah geçerim..
Geçen arkadaşlar sizlerin mülakatı nasıldı? Bir anlatsanız...
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks