Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ınternshıp

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı serhat_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb.8 aydir internship programi ile amerikadayim.Deneyimli arkadaslara bi sorum olacak.Ocakta programim bitecek ben marta tekrar gelmek istiyorum.Nasil olacak bu? 2. kez internship yapilir mi yoksa farkli bi program mi olmasi gerekiyor.Ve diger mesele de askerligim hazirana kadar tecilli.Vize alabilmek icin tecili mi uzatmam gerekiyor ve uzatabilir miyim 4. kez gelisim olacak ve korkularim var eger TR ye dondukten sonra vize alamazsam mahfolurum.ocak subat olu sezon oldugundan eve donup martta tekrar gelmek istiyorum.Deneyim sahibi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
    bence Amerikaya üç kez gittigine gore dondugunde dil okulu icin vize alamazsin. konsolosluk daha once Amerikada yeterli sure kaldigini ve ingilizcenin yeterli oldugunu dusunecektir. Temelli kalmak istiyorsan evlen bence birisiyle. Bi yerde kalmak istiyorsan en kolay yolu birisiyle evlenmek bence.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı emrah.crkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence Amerikaya üç kez gittigine gore dondugunde dil okulu icin vize alamazsin. konsolosluk daha once Amerikada yeterli sure kaldigini ve ingilizcenin yeterli oldugunu dusunecektir. Temelli kalmak istiyorsan evlen bence birisiyle. Bi yerde kalmak istiyorsan en kolay yolu birisiyle evlenmek bence.
    Work and travel ya da internship icin ileri seviye ingilizce sarti yok, bu yuzden dil okuluna gitmek istenmesi sorun olmz. Toefl kursu gayet iyi bir secenektir ki staj sonrasi dil okulu gidenler mevcut. Ingilizcesi yeterli ise direk master ya da sertifika programi ile de katilinabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)