Work and Travel
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2015 Wat Genel Konu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Merhaba arkadaslar lise cıkışlı turizm ögrencisiyim bu yıl kesin olarak yapıyorum work and travel bugun bir şirketle görüştüm.Danışmanım otel olacagını soyledı zaten temizlik işi olacak bunu istemesem bile söylerlerdi fakat ben work and travel ı cv ve travel için yapıyorum bana esnek ol ıç eyaletlerıde es geçme dedi bunlardan birisi west yellowstone gibisinden daha belirli değil tabiki ama oralarda cok rahat para kazanabilecegimi ve work and travel ögrencilerine cok imkanlar var iç eyaletlerde dedi ama sahil kesimlerindende kaçmayacak otel işlerinide yonlendircegini söyledi sizin düsünceleriniz nedir iç kesimden ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı 2015watci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar lise cıkışlı turizm ögrencisiyim bu yıl kesin olarak yapıyorum work and travel bugun bir şirketle görüştüm.Danışmanım otel olacagını soyledı zaten temizlik işi olacak bunu istemesem bile söylerlerdi fakat ben work and travel ı cv ve travel için yapıyorum bana esnek ol ıç eyaletlerıde es geçme dedi bunlardan birisi west yellowstone gibisinden daha belirli değil tabiki ama oralarda cok rahat para kazanabilecegimi ve work and travel ögrencilerine cok imkanlar var iç eyaletlerde dedi ama sahil kesimlerindende kaçmayacak otel işlerinide yonlendircegini söyledi sizin düsünceleriniz nedir iç kesimden ?
    Ic kesimlere gitmeye degecek sartlari sana sunmalari gerekir. Sahil kesimlerine oranla cok daha ucuz konaklama , yeme icme destegi , ekstra saatler gibi. Eger sartlar sahildekilere yakinsa gitmenin manasi olmaz. Ic kesimlere tercih cok az oldugu icin danisman kurnazlik yapip seni oraya yonlendirmeye calismis olay bundan ibaret. Isler geldiginde secmeden evvel burada paylasirsan herkes isler arasindaki dusuncelerini paylasir , secim yapmanda yardimci olur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar, kayıt yaptıranlardan birileri işlerin linkini gönderebilir mi acaba? Ben geçen yıl da gittim bu yıl da gitmek istiyorum danışmanıma mail attım kayıt olmadan gönderemem dedi. Ama kayıt olmadan önce işlere şöyle bir göz gezdirmek, fikir edinmek istiyordum. Fuar linklerini paylaşabilecek biri varsa çok sevinirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)