Arkadaşlar merhaba, seneye ilk dönem mezun oluyorum. Bu durumda work and travel'dan yararlanabilir miyim ? Ben biraz araştırdım mümkün değil gibi duruyor ama okurken vize almaya çalışsam falan yine de olmaz mı ?
Arkadaşlar merhaba, seneye ilk dönem mezun oluyorum. Bu durumda work and travel'dan yararlanabilir miyim ? Ben biraz araştırdım mümkün değil gibi duruyor ama okurken vize almaya çalışsam falan yine de olmaz mı ?
vizeler zaten şubat ayında başlar yani ilk dönem bitiminden sonra. İlk dönemi bitirdikten sonraki transkriptini isteycekler , sen de mezun olduğun için öyle bir ihtimalin yok malesef. İlla gidicem diyorsan ikinci döneme ders bırak yoksa gidemezsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ozgursum bugün aynı soruyu sordum yine sen çıktın karşımaSence ders bırakmaya değer mi ? 2. öğretim okuyorum bide
Konu ozgursum tarafından (27-07-2014 Saat 12:42 AM ) değiştirilmiştir.
keyif senin keyfinokulu uzatırsan kesin vize alır mısın bilemem ama sonuç olarak katılmaya hak kazanırsın. İşin vizeye kalır.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Değmez bence 1 sene uzatmaya.
Mezun olmadan önce vize görüşmesine gidersen mümkün.
---wat where amazing happens---
1- Work and Travel vizesine basvurdugunuzda okulunuzdan ogrenci belgesi almaniz gerekiyor.
2- 2014 yilinda Istanbul Konsoloslugu WAT katilimcilarinin vize mulakatlarini Mart ayinda baslatti. Daha onceki yillarda Subat ayinda baslardi.
Yukaridaki bilgilere gore 2015 yili Subat veya Mart ayindan once WAT vizesi mulakatina katilamiyorsunuz ve Subat ayinda gittiginizde zaten ogrenci belgesi alamadiginiz ve mezun oldugunuz icin vize verilmez.
Ancak mezun olanlar 12-18 aylik staj programlarina katilabilirler. Bunun icin Ingilizcenizin ileri duzeyde olmasi gerekir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks