Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 97 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2014 wat için kayıt yaptıranlar bu başlık altında toplanalım

Acemi Watçı AliArslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Yenı kayıt olacak arkadaslar öncelikle merhaba
    Size tavsiyem elinizi cabuk tutmanız ilk iş fuarları 1 ay içerisinde baslıyacak en azından benım katılacagım fuar 21 aralıkda diger firmaların fuarlarını arkadaslar paylasmıs işlere kadar iş seçimi yaparken hangisi daha cok para kazandırır diye bakmamak hangisini yapabilirim hangi işte sıkılmam gibi bakmanız bence daha iyi tabi parada önemlide sonucta 3 ay calısacaksınız aklınıza takılan sorular olursa sorabilirsiniz ben ve diger arkadaslar yardımcı olmaya çalısırız elimizden geldigince. Bu aralar kimse gelişmeleri paylaşmamıs piyasa durgun sanırsam

Hayalperest Watçı oben.s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Yahu aslında ben giriyorum bayağı, bakınıyorum ama neyi paylaşacağımı veya paylaşsam bile faydalı olur mu bilemedim Mesela önümüzde 15 Aralık'ta bir fuar var - ki zaten bu yukarıda da yazılmışı sanırım - ve bu fuarda ağırlıklı olarak otel işleri mevcut benim gördüğüm kadarıyla. Eğlence parkları bir sonraki fuara katılacaklar ve benim şu ana kadar gördüklerim : Six Flags, Noahs Ark Waterpark, Moreys Piers, Cedar Point , Myrtle Beach WonderWorks, Valleyfair. Hatta gördüğüm kadarıyla Valleyfair ve Six Flags web kamera üzerinden alacak elemanlarını. Bunun dışında erken kayıtın gerçekten önemli olduğunun altını çizebilirim çünkü Aralık'taki fuar için istediğim bir iki işi bile benden çok önce kayıt yaptırmış olan arkadaşlar doldurmuş kontenjanı. Dolayısıyla mesela benim fuar katılımım şubat'a kaldı Ayrıca okulun kapanış tarihi geç olduğundan uyuşmayan işleri söylemiyorum bile :/ Hea bir de yukarıdaki arkadaş CIEE'nin işlerini paylaşmış gerçi ama isteyen olursa ve tabi bir sorun teşkil etmezse o işleri güncel olarak tekrar paylaşıp artılarını eksilerini değerlendirip, araştırabiliriz diye düşünüyorum.

Not : Uzun oldu ama idare ediverin artık

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar sız yazıosunuz bende 2-3 hafta oldu kayıt yapalı ama iş olarak bıse yok acaba danısman oyalıyomu benı ben eglence parkı su parkı ıstıorm o dedıkı onlar ocak subat martda olur ozamana kadar bıse yapamayız dedı ama otel ıstıosan 15 aralıkta var dedı alır gelırız dedı yanı bıraz kıllandım ama bılemıorm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı uqurgokce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sız yazıosunuz bende 2-3 hafta oldu kayıt yapalı ama iş olarak bıse yok acaba danısman oyalıyomu benı ben eglence parkı su parkı ıstıorm o dedıkı onlar ocak subat martda olur ozamana kadar bıse yapamayız dedı ama otel ıstıosan 15 aralıkta var dedı alır gelırız dedı yanı bıraz kıllandım ama bılemıorm
    Seninkide sanırım ciee. 15 aralıktakinilerin çoğu houseperklik falan.Şubat takilerdende şu an 5-6 tane iş gözüküyor bende beklemediym.

Acemi Watçı neslihan2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar günaydın . Birkaç arkadaşımızın da dediği gibi aralık ayı fuarı daha çok housekeeping işleri var.Sanırım sebebi otellerin erkenden sezon öncesi personellerini tamamlamak istemesi bu Türkiye'dede böyle.Ayrıca Aralık fuarına artık kontenjan doldu gibi erken kayıt olanlar kontenjanı sanırım doldurdu.Benim gördüğüm Ocak , şubat ,mart, nisan , mayıs aylarında epey bir firma olacak ayrıca şubat ayında eğlence parkları yoğunlukta olacak gibi.
    Alıntı Walternatif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninkide sanırım ciee. 15 aralıktakinilerin çoğu houseperklik falan.Şubat takilerdende şu an 5-6 tane iş gözüküyor bende beklemediym.

Acemi Watçı neslihan2014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

16 ŞUBAT AYI CİEE FUARI (İşler eklendikçe bu listeye ekleyeceğim )

UNITED TOWERS

• Brett Robinson Gulf Corporation
    • Cedar Point Amusement Park
    • Chula Vista Resort Conference Center
    • Moreys Piers
    • Myrtle Beach WonderWorks LLC
    • Noahs Ark Waterpark
    • Vail Resorts Grand Teton Lodge Company
    • Wilderness Resort
    *eklenmeye devam edecek

STUDY ZONE

• Brett Robinson Gulf Corporation
    • Cedar Point Amusement Park
    • Chula Vista Resort Conference Center
    • Moreys Piers
    • Myrtle Beach WonderWorks LLC
    • Noahs Ark Waterpark
    • Vail Resorts Grand Teton Lodge Company
    • Wilderness Resort

*Eklenmeye devam edecek

ARMADA GREEN

* Henüz açıklanmadı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar özellikle iş başlangıç tarihlerine dikkat edin.Bazen bir iş oluyor oo süper diyorsun bir bakıyorsun adam en geç 5 haziranda alıyor okul 20 sinde kapanıyor.Heves kırmıyor değil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)