arkadaslar seneye work and travela gideceğim iphone nun ücreti abd de ne kadar bilen var mı acaba?
arkadaslar seneye work and travela gideceğim iphone nun ücreti abd de ne kadar bilen var mı acaba?
Apple yazdığın seye tıklanmıyor acamadım site linkini
5s in fiyati yeni cikmis hali ile 16 gb olarak 649 dolar + vergi seklinde.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şuan Newyorkda iphone 5s + Tax = 710$
teşekkür ederim ben seneye gidince inşallah böyle uygun bulabilirim
PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca
internet alisverislerinde vergi odenmez gibi bir dusunceye nerden vardin bir fikrim yok ama internet alisverislerindende vergi aliniyor.
Bazi eyaletlerde alinmadigini ve bazilarinda alindigini biliyorum yani alinan eyalete gore degisir. Denemek isteyen 08210 yazip apple.comdan kontrol edebilir fiyatlari![]()
New yorkta , Chicago da ,san fransisco da ,las vegas ta , los angelesta apple store a girme fırsatım oldu , ve unlock telefon satmadıklarını, kasımda çıkıcağını söylediler.Kontratsız telefon satışını da att yapıyor , onlarda gittiğinizde size direk o telefonu satmıyor. Belirli koşulları var yani hiç bir wat öğrencisi kasımdan önce döneneler için konuşuyorum iphone 5s sahibi olamayacak ,Sadece amerikalılar kullanıyor telefonu yani everything is first for americans people
kontratsiz satmiyoruz olayi yanlis bir bilgi arkadaslar. 6 adet 5s aldik sevgilimle hepsi de calisiyor gul gibihatta biraz abartalim olayi t mobile aldiklarimiz at&t ile bile calisti.
satin alirken off contract istediginizi soyleyip telefonlari alabilirsiniz.
off contract olarak butun firmalardan telefon alabilirsiniz bu arada kisitlamasi yok. at&t ve tmobile aldik biz 3er adet.
2 adet iphone 5s getirdim. Biri att biri de tmobile. Unlocked olmasa bile bir turlu kirdiriliyor apple urunleri.....
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Seneye Iphone 6 cikar zaten ayni fiyata![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks