Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biletlerin alinacagi en iyi donem mart nisan donemidir. THY ile gidecem illa diyorsan da Ocak subat donemidir. Daha erken almanin hicbir fiyat kazanci saglamaz size. Ayrica Lifeguardlik Advanced duzey degil , Upper seviyesinde ingilizce ister. Advanced ingilizce , server , front desk gibi pozisyonlarda olur. Eglence parki , satis , busser lik , Lifegardlik gibi isler upper intermediate seviye ister.

Bolge olarak spesifik bir yer ismi soylemekten ziyade , konaklamanin ve ulasimin ucuzlugu ve saatlik ucretin yuksekligi para biriktirmeyi sagliyor. Ayrica Maryland de haftalik 90 dan asagi kira olacagini hic sanmam.
İlginiz için teşekkür ederim özgürsum. Şirketin bana verdiği bilgiye göre bunu belirttim yalnız. Ben genellikle heyecanlı birisiyim o yüzden Upper ıntermediate konuşurum. Yalnız Advanced'e yükseltip işte LifeGuard düşünüyordum. Fakat siz LifeGuard Upper istiyor dediniz Sizce LifeGuard iyi bir meslek midir? Ayrıca turizm çıkışlıyım. Server derken Garsonluktan bahsediyorsunuz sanırım 2 sene garsonlukta hayatım çürüdü. Amerikada Otel Garsonluğu nasıldır yani sistem açısından. Ayrıca Front Desk de olabilir.

Yani özetle Girişimci ve aktif birisiyim hayallerimin olduğu bir şehire gidiyorum. Hayallerimi yaşarken de ne gibi zorluklarla karşılaşacağımın kesinlikle farkındayım. LifeGuardda şüphelerim oluyor bazen.