Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York Bagaj

Hayalperest Watçı hAdZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Standart New York Bagaj

Arkadaşlar ben New York'a vardığımda valizlerimi bırakmak istiyorum çünkü ordan Los Angeles'a uçağım olacak. Ben 3-4 günlüğüne valizleri nereye bırakabilirim ve fiyatlar nasıl arkadaşlar ? Daha önceden bu tarz bir şeyler yapmış olanlar var mı ? Los Angeles'a giderken uçakta valizler için ekstra para ödemek istemiyorum çünkü
    Şimdiden çok sağolun arkadaşlar..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı hAdZi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben New York'a vardığımda valizlerimi bırakmak istiyorum çünkü ordan Los Angeles'a uçağım olacak. Ben 3-4 günlüğüne valizleri nereye bırakabilirim ve fiyatlar nasıl arkadaşlar ? Daha önceden bu tarz bir şeyler yapmış olanlar var mı ? Los Angeles'a giderken uçakta valizler için ekstra para ödemek istemiyorum çünkü
    Şimdiden çok sağolun arkadaşlar..
    Selam Hadzi, gecenlerde ayni soruyu otelden baska bir arkadas sormustu, biraz arastirdim ve su sayfaya ulastim JFK Airport Luggage Storage JFK havalimaninda Storage/Locker tarzi ofisler var, bavulunu istedigin kadar birakiyorsun ve kac gun sonra doner isen ne kadar ucret tuttu ise odeyip aliyorsun. Cikan sayfadaki ilk paragrafta Terminals 1 Arrivals - First floor (near Alitalia and Olympic Airlines)yazan yeri bizzat aradim ve ogrendim bu bilgiyi, yani konu guncel hala daha bu sistem devam ediyor. 3-5 gun anca oldu arayali.Ancak calisma saatlerine dikkat et :Sabah 7 aksam 11 calisiyor bu isletme. Fiyatlari da bavulun hacimlerine gore 4 dolardan baslayip 12 dolara kadar cikiyormus, gunluk ucret tabiki bu. Kolay gelsin

Hayalperest Watçı hAdZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Hadzi, gecenlerde ayni soruyu otelden baska bir arkadas sormustu, biraz arastirdim ve su sayfaya ulastim JFK Airport Luggage Storage JFK havalimaninda Storage/Locker tarzi ofisler var, bavulunu istedigin kadar birakiyorsun ve kac gun sonra doner isen ne kadar ucret tuttu ise odeyip aliyorsun. Cikan sayfadaki ilk paragrafta Terminals 1 Arrivals - First floor (near Alitalia and Olympic Airlines)yazan yeri bizzat aradim ve ogrendim bu bilgiyi, yani konu guncel hala daha bu sistem devam ediyor. 3-5 gun anca oldu arayali.Ancak calisma saatlerine dikkat et :Sabah 7 aksam 11 calisiyor bu isletme. Fiyatlari da bavulun hacimlerine gore 4 dolardan baslayip 12 dolara kadar cikiyormus, gunluk ucret tabiki bu. Kolay gelsin

Bilgiler için çok sağol Sercan Abi, bavul çok ağır değil 6-7 dolar civarı bir şey tutarsa gayet güzel, yük olmasını istemiyorum batıda çünkü. Çalışma saatleri de uygun benim uçak için zaten ona göre ayarlarım ben bir şeyler.
    Tekrardan sağol

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hosteller bavullar için güvenli mi arkadaşlar?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

JFK TERMİNAL 1'de zemin katta var luggage storage hintli birileri işletiyor.Büyük valizlerden günlük 12$ alıyolar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gel bize bırak ama jfk evim uzak çok yakın sayılmam kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)