Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tecrübeli arkadaslar yardım lazım.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de dün sabah işten anlaşmalı olarak ayrıldım ve ciee ' ye bildirdim. gece atlayıp new york'a geldim. iş bulup devam edecem. ve bugün gezerken bir çok türk gördüm işi bırakıp ülkeye dönecek olan. ve herkes danışman şirketlerden rahatsız. gerçekten lanet ettirdiler. ilgilenmiyorlar bile ve sürekli yalan dolan.. neyse arkadaşlar umarım hepimiz için en iyisi olur..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manboy19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de dün sabah işten anlaşmalı olarak ayrıldım ve ciee ' ye bildirdim. gece atlayıp new york'a geldim. iş bulup devam edecem. ve bugün gezerken bir çok türk gördüm işi bırakıp ülkeye dönecek olan. ve herkes danışman şirketlerden rahatsız. gerçekten lanet ettirdiler. ilgilenmiyorlar bile ve sürekli yalan dolan.. neyse arkadaşlar umarım hepimiz için en iyisi olur..
    Hayirdir Manboy, neden ayrildin isten ? Ne gibi seyler yolunda gitmedi mesela ? Ilginc, iyi cesaret, tebrik ederim, ayrica Newyork gibi bir yere tek basina alip bavulunu gitmen takdir edilesi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirdir Manboy, neden ayrildin isten ? Ne gibi seyler yolunda gitmedi mesela ? Ilginc, iyi cesaret, tebrik ederim, ayrica Newyork gibi bir yere tek basina alip bavulunu gitmen takdir edilesi.
    Şaka gibi 4 hafta geçirdim Sercan abi. Biliyorsun zaten 14 saatlik oryantasyon sürecimizden sonra 2 gün çalışarak haftayı tamamladık ve o 2 günde toplam 10 saat çalıştırdılar . sonraki hafta 27 saat çalıştım. şirketi aradım bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmek için 2 hafta sonra düzelmezse tekrar konuşalım dediler . 3. hafta 33 saat çalıştım tamam dedim ama uyarı aldım yavaş olduğum ve çok çalıştığım hakkında ve 3 gün off veriyolar zaten. 4. hafta şaka gibi başlayıp bitti 17 saatle tamamladım ve dayanamadım artık bırakıp geldim. burada kasiyerlik yapıyorum manhattanda değilim tabiki ama gezdim en azından. İçim daha rahat ve pişman değilim. Bir çok öğrenciyi buraya gönderip ilgi gösteriyor gibi davranıyorlar ama gerçekten ben samimiyetlerine asla güvenmiyorum.. Bakalım süreç nasıl devam edecek..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)