Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Burada sigortalı olsan bile hastaneye kaldırılma 250 dolar gibi bir miktar sadece muayene de 100 dolar . Bizde de aynen öyle yazıyor ben açtım okudum.
Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Burada sigortalı olsan bile hastaneye kaldırılma 250 dolar gibi bir miktar sadece muayene de 100 dolar . Bizde de aynen öyle yazıyor ben açtım okudum.
Sahip oldugunuz sigortalar araciligi ile hastahanelere gittiginizde sadece odemeniz gereken sey deductible (vizite) ucretidir. Normalde bu rakam 25-50 dolar civarindadir. Bayginllik gecirip hastahaneye gittigin icin acil kismina goturuldugunu var sayarak o yüzden 250 dolar gibi bir rakam odemek uzere oldugunu dusunebiliriz. Ogtencilerin odemedigi faturalari bazen kiliseler ustlenip parayi hastahaneye oduyorlar. Ayrica o 250 dolari odemen gerekir ise ode ve sonra sigorta firmandan talep et. Sonraki yillarda Abd ye tekrar gitmen muhtemel ise sakin odememezlik yapma.
aynen dediğin gibi oldu baygınlık ambulans acil olayı ve bu kadar ustune dusmemın sebebıde seneye de gelmek ıstemem o yuzden amerıkadan sıfır sorunla ayrılma ıstıyorum hem turkıyedekı hemde amerıkada kı sponsorlarla sureklı konusuyorum zaten olmadı gıdıcem hastaneye ordakılerle konusucam durumu 250 cok fazla bıde danısmanın bana dedıgı sıgortanın karsılasdıgı rakam bu kım bılır kac para gercek rakam
Internship yaparken iki kere kaburgam kirildi, ayri zamanlarda. Sana ornek olay olsun diye yazayim. Ikisinde de doktora (urgent care) gittim, iki seferde de para istememelerine ragmen zorla 50 dolar odemek istedim ve odedim, bana iki kere 50 dolarlik makbuz verdiler, neyse iki kez bakimim yapildi ve evraklarim sigorta firmamayollanarak parasi tahsil edildi. Birisi 450, digeri 700 dolar gibi birseydi, neyse benim israrimla cebimden cikan para 50+50 ttoplam 100 dolardi. Inanmazsin aylar sonra hic beklemezken sigorta firmam bana iki farkli cek yolladi ve bu paralari bana odedi.
bnm olayımda acıllık hastaneye gıttıgımı hatırlamıorum baygın gıtmısım danısman demn maıl atmıs dıokı acıle gırdıgın ıcın 250 dolar odıcen gerısını sıgorta karsılıcak saka yapıyo herlde 250 dolar azmı yahu 50 fln anlarımda nasıl sıgorta cok merak edıorum sımdı turkıyedekı danısmana yazıyorum burda hem calısıp hemde bunlarla mı urasıcam o kadar para verdm onlara halletsınler bı sekılde gelısme oldukca yazıcam burdan saolun bılgıler ıcın
Rica ederim, bu arada sigorta firmana email ya da telefon araciligi ile bizzat kendin sor, bu 250 dolari odesem bana ilerde iade yapiyormusunuz diye. Eger iade yapilacagini soylerler ise ode gitsin nasilsa geri gelecek. Ancak iade yapilmiyor ise (ki ben bu parayi oderken iade yapildigindan dahi haberim yoktu) odeyip odememek sana kalmis. ama bana sorarsan haklisin 250 dolar az para degil ancak ben bir sekilde oderdim ve gelecek yillardaki olasi problemleri baslamadan ortadan kaldiridim. Gozunu korkutmaya calismiyorum, ama dedigim gibi arastirma sorusturma yapmadan bir kurus odeme yapma hicbir yere. Daha sonra baktin cikis kapisi yok oder gecersin, yapacak birsey yok bu konuda.
Bu arada soylemeyi unutmusum, gecmis olsun, insallah iyisindir.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks