necro Mc Donalds larda avrupali ogrenicler cook oluyor mu onlarin turklere bakis acasi nasil ?calisma konusunda sikinti oldu mu hic tartisma gibi?
necro Mc Donalds larda avrupali ogrenicler cook oluyor mu onlarin turklere bakis acasi nasil ?calisma konusunda sikinti oldu mu hic tartisma gibi?
work and travel öğrencileri oluyor genelde, çünkü bir mcdonald's eğer 60 öğrenci alacaksa bunun 20'si türkiye, 20'si Rusya, 10'u Moldova, diğer 10'u da diğer ülkeler alıyor (tamamen sallama bir istatistik ama genelde hep böyle oluyor oran açısından katılımcıların)
sorun yaşamak derken;
her milletin içinde garip insanlar var, tabiiki sorun yaşayabilirsin, biraz da senin karakterine bağlı, sonuçta tamamen farklı kültürden insanlar, davranışları, hareketleri sana garip gelebilir.... ama şöyle diyeyim, kendini tanıttıktan (o ilk türk imajını kafalarından sildikten ) sonra sorun yaşayacağını zannetmiyorum...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
walla arkadasim ben sana soyle bi ornek veryim. su ana kadar tanidigim avrupali kizlardan su ilginc sorulari sik sik aldim :
senin simdi 4 tane karin olcak mi?![]()
senin deven var mi? vs.![]()
anladigim kadariyla bizi araplar gibi saniyolar. ama amerikalilar nasil biliyo bizi onun hakkinda bi fikrim yok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks