Arkadaşlar wat için wisconsn dellsde bulunuorum.Walmartdan damak tadımza uygun karnımızı doyurcak neler önerirsiniz?
Arkadaşlar wat için wisconsn dellsde bulunuorum.Walmartdan damak tadımza uygun karnımızı doyurcak neler önerirsiniz?
ramen maruachi nudle lar. hem ucuz hem doyurur. istersen biraz kıyma alıp ve walmart ın özel makarna soslarından alıp kıymalı nudle da yaparsın . ama tavsiye bunu yaparken nudle ın içinden çıkan flavor u kullanma iğrenç oluo![]()
Great Value'nun ürünleri.Hem ucuz hem güzel.
Yazın Newport, Rhode Island!
Ben walmarttan pizza aldım ama siz almayın ,cok kötü çünki,biftek aldım 2 li 7$ doyuruyorJack Daniels 20 $ direk aldım
![]()
Great value makarnalari alablrsiniz,hazir soslardan sarimsakli olanlardan uzak durun derim.
12 li donmus kofteler var 10$ civari hamburger ekmegi dilimlenmis peynir alip kendinize hamburger yapabilirsiniz. Damates sosu alip yumurtayla menemen yapabilirsiniz. Kendiniz böyle uretin iste,cok secenek var çünkü.
bende wisconsindeyim...4 dolara nugget var baya oluyor içinde....4 dolara yine 2 li cheeseburgerler var gayet doyurucu..donmuş patates kızartması var 1 dolar gayet ucuz kaşar hindi sosisi falan benim aldıklarım genelde bunlar bikere spagetti aldım konserve de Bizimkini tutmuyor tadı) ayrıca mcdonalds da 2 dolara 2 tane cheeseburger alabiliyormuşsun .))
Ben hala acim. Kilo verdim
1.36 dolara pizza var, tavsiye edebilirim. Markası Totino's. Tampico adlı meyvesuyu 3.78 litre ve 1.66 dolar, tadı da oldukça güzel. 1.75 litrelik minute maid adlı meyvesuyu da 1 dolar.
Ekmek olarak Great Value'nin White Sandwich Bread'i miktar olarak oldukça fazla ve ucuz. Sunbeam'in ekmeği de aynı şekilde.
Konserve ürünlerden red beans güzel ve ucuz oluyor genelde. Bildiğimiz barbunya.
Peynir olarak da 7.88'e 901 gram Great Value'nin Mozzarella'sı var, tadı da çok güzel. Şimdilik bu kadar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks