Kardesim merhaba tekrardan, ben $300-400 verirseniz minivan alırsiniz dedim sen kira olarak anlamışsın. Toplamda $2000 civarina alırsiniz arabayi gelmeye yakın belki biraz daha dusuk fiyata satarsınız sizin icin cok uygun olur. İkincisi isveren bizede kalicak yer saglamisti ama kirasini da almisti eger size ucretsiz konaklama sagliyosa bunu kesinlikle kacırma derim her ne olursa olsun cunku burda kiralar kisi bası HAFTALIK $60-110 arası degisir. 12 hafta kalicagini varsaysak en dusuk $720 yapar ki bu paraya ilk bahsettigin yerlerden Miami de okyanusa sifir otelde 1 hafta kalır + araba kiralar + yemek masrafini rahat bir sekilde karsılar kısacası Acun gibi yaşarsın

demem o ki sakın ola oyle bir fırsatı kacırma. Ama dersen yok ben kankilerimle aksam muhabbetlerini miamiye degisirim ozamanda isveren kesinlikle ekstra para vermez ayrıca ev icin ortalama $100 kira ödersiniz haftalık buda kisi bası $1200 e patlar 4 kisi $4800 iste bu senin ilk mesajında bahsettigin gezi hayallerin için gereken para

kal salicakla
Bookmarks