Erkek arkadasimla dün sabah gidecektik o gitti ben gidemedim dogal olarak.dun facebookta gezinirken bi iki gun once gidenlerin yorumlarini okudum.butun isler iptal, cok magduruz nasil is bu dava acicaz, iste simdi housekeeping oneriyorlar istemiyorum falan yazmislar.hemen erkek arkadasima mesaj attim ucaktayken, ddm insallah senin isinde konaklamanda problem yoktur.bu gece 3 te yazmis, iyi ki gelmemissin isimi iptal etmisler baska bi yerde garsonluk oneriyorlar ama nerde oldugunu maasini bile bilmiyorum diyor.ucakta tanistigi bir arkadasiyla beraber çinlilerin yaninda konaklama vermisler 4 kisi bir banyoyu kullaniyoruz dedi.gelmedigine şükrediyorum sen yapamazdin burda zırlamaya baslardin diyo is verenler turkleri hic sevmiyormus, taksici bile 80 dolara anlasmalarina ragmen 120 istemis vermeyince de sikayet etmis oradaki ofise ve polise gidicem demis.onlar da naparsan yap demisler. Sirf turk oldugumuzu bildigi icin yapti diyor.simdi benim anlamadigim sey abi bu kadar para veriyoruz, uzerine name check e kaliyoruz aylarca arastiriyorlar artik neyi arastiriyorlarsa, elimizde kapi gibi is sozlesmeleri oluyor ama adamlarin umurunda degil. Nedir bu nefret, nedir bu 2. Hatta 3.sinif insan muamelesi? Yaziktir yaa.simdi dava acsak ne olacak onlar abd li biz türk.resmen asagilama bu baska da bisey degil.madem istemiyorsunuz yapmatin wat diye birsey.ama lafa gelince her yil su kadar ogrenci wat programi ile ülkemize geliyor demeyi biliyorsunuz. Ben hala gitmek istiyorum ama sirf erkek arkadasim icin.yoksa artik icimde gram heves kalmadi.new yorku miami yi görmeyi hayal ederdim ne guzel yerler falan diye simdi inanin sogudum nefret ediyorum.memleketlerine yerlesecek degiliz, yemiycez de sadece 3-4 ay calisip gezip gelecegiz.ne bu dusmanligi kotu muameleyi ne de bunca zamandir beklemeyi hak ediyoruz!!!