Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginiada ilk gece konaklama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manboy19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz zorlamak gerekiyor . zorlaya zorlaya kendime yer buldurttum çok memnun kalmasam da en azından ilk gittiğimde kafam rahat olur sonrasına bakarız..
    Selamlar manboy. Boyle seyleri kafaya takip stres yapip psikolojinizle oynamayin. Sonuna kadar gelmissiniz, bunlar en son virajlar. Daha onceki yazimda sirketinizin danismanini oraya indikten sonra ararsiniz ve size yardim Eder demistim. Ki edeceklerdir de. Dedigim gibi su an sadece kendini motive etmeye calis ve zorluklarini dusunme artik. 3 farkli grupla oryantasyonu yaptik ve haftaya 4. Grupla gorusuyor olacagiz. Bu arkadaslarin hepsi cok stresli idi siteden gozlemledigim kadari ile. Ama burda su an ne kadar eglendiklerini ve her turlu stresi unuttuklarini gordum. Ve konustugum yaklasik 80 kisi kadar ogrenciden ev bulamayan olmamis. Tabi kimisi evini begenmiyor, kimisi simdiden Baska ev arayislarina baslamis bile. Ama demem o ki artik rahatla ve olaylari akisina birak. Hersey yolunda gidecek merak etme.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar manboy. Boyle seyleri kafaya takip stres yapip psikolojinizle oynamayin. Sonuna kadar gelmissiniz, bunlar en son virajlar. Daha onceki yazimda sirketinizin danismanini oraya indikten sonra ararsiniz ve size yardim Eder demistim. Ki edeceklerdir de. Dedigim gibi su an sadece kendini motive etmeye calis ve zorluklarini dusunme artik. 3 farkli grupla oryantasyonu yaptik ve haftaya 4. Grupla gorusuyor olacagiz. Bu arkadaslarin hepsi cok stresli idi siteden gozlemledigim kadari ile. Ama burda su an ne kadar eglendiklerini ve her turlu stresi unuttuklarini gordum. Ve konustugum yaklasik 80 kisi kadar ogrenciden ev bulamayan olmamis. Tabi kimisi evini begenmiyor, kimisi simdiden Baska ev arayislarina baslamis bile. Ama demem o ki artik rahatla ve olaylari akisina birak. Hersey yolunda gidecek merak etme.
    teşekkür ederim bu sözler biraz daha rahatlattı ister istemez bi stres oluşmuştu ama şimdi daha iyiyim ) Pazartesi ben de uçuyorum. O zaman görüşüp tanışmak dileğiyle çok teşekkürler tekrardan..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)