Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çok yorucu olmuyor mu?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Standart Çok yorucu olmuyor mu?

İnternetten uçak biletlerine bakıyorum da, sanırım THY hariç diğer havayolları ile gidildiğinde minimum iki aktarma yapılıyor. Hatta üç bile olabiliyor bazen. Eh bu çok yorucu olmuyor mu? Bir de o aktarmalarda beklediğini göz önüne alırsak, ohoo. Bir de direkt uçuşlarda ortalama fiyat ne oluyor?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

başka havayollarınında direk uçuşları var ama bana göre kesinlikle yorucu değil çünkü diğer türlü 12 saat uçaktasın ve sürekli oturacaksın ama aktarmada iniyorsun valiz derdin bişeyin yok rahatca lavabona gidersin yürürsün dolaşırsın nete girersin sonra tekrar uçağına binersin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Ama şu da var: Tamam geziyorsun ediyorsun ama 24 saat yolculuk nerede, 12 saat yolculuk nerede. (misal) Gezersin filan ama insanın pestili çıkar bence. :/

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka havayollarınında direk uçuşları var ama bana göre kesinlikle yorucu değil çünkü diğer türlü 12 saat uçaktasın ve sürekli oturacaksın ama aktarmada iniyorsun valiz derdin bişeyin yok rahatca lavabona gidersin yürürsün dolaşırsın nete girersin sonra tekrar uçağına binersin
    +1453 Arkadaslara 3 stoplu air baktık hep Adamlar tüm dünyayı dolaşıp gidicek ne güzel işte

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı huntelaar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama şu da var: Tamam geziyorsun ediyorsun ama 24 saat yolculuk nerede, 12 saat yolculuk nerede. (misal) Gezersin filan ama insanın pestili çıkar bence. :/
    artık orası kişisel tercih uçakta uyursun olur biter bence direk diye fazladan para bi ton para vermeye gerek yok
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık orası kişisel tercih uçakta uyursun olur biter bence direk diye fazladan para bi ton para vermeye gerek yok
    Böyle dediğime bakma. Önümüzdeki sene kısmet olur da gidersem ben de minimum iki aktarmayla filan giderim herhalde

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

24 saat olmuyor genelde zaten aktarmalar Thy ye gre 1 tane fazla olur. Hollanda Fransa Almanya Ingiltere aktarmali olur. Aktarma sureleri de genelde 1-3 saat arasi olur o kadar. Bzen daha uzun aktarmalar oluyor onlari almamaya calisin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 saat olmuyor genelde zaten aktarmalar Thy ye gre 1 tane fazla olur. Hollanda Fransa Almanya Ingiltere aktarmali olur. Aktarma sureleri de genelde 1-3 saat arasi olur o kadar. Bzen daha uzun aktarmalar oluyor onlari almamaya calisin.
    24 saat aktarma tabii ki olmuyor. Toplam yolculuk saati için 24 saat dedim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

biliyorum zaten TR-ABD ucusu 11-12 saattir , buna 1-3 saatlik aktarmayi koydugunda 12-15 saatlik ucus anlamina geliyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)