Selamun Aleyküm arkadaşlar
Amerika'da J-1 ile bulunuyorum ve Avrupa veya iskandinav ülkelerine turist vizesi almak istiyorum bu işlemler Amerika'dan nasıl yönetilebilir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Amerika'da J-1 ile bulunuyorum ve Avrupa veya iskandinav ülkelerine turist vizesi almak istiyorum bu işlemler Amerika'dan nasıl yönetilebilir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
gidecegin ulkenin ABD deki konsolosluguna basvurarak.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
peki örnegin Almanya ya vize aldıktan sonra schengen vizesi otomatik olarak etkin olabiliyormu yani almanyadan sonra diger avrupa ülkelerinede giriş yapabilir miyim ?
schengen e uye olan her ulekeden alacgin vize schengen vizesi olur. Schengen e uye olan diger avrupa ulekelerine de gidebilirsin. Ornegin Ingiltere schengen uyesi degil ayrica vize gerekir. Kimlerin schengen e uye oldugunu liste halinde ogrenirsin nette.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Teşekkür ederim arkadaslar ikinci bir soru olarak mesela amerika kanada arasında schengen vizesine benzer bir uygulama varmı yanı su anda amerika vizemiz var kanadayada gidebilirmiyiz yoksa onun içinde amerikada kanada konsoloslugundan vizemi almamız gerekiyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks