Work and Travel
Toplam 574 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: giderken ne götürülür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı tucem.aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar daha önceki sayfalarda biber gazı alın diyenler olmuş.Biber gazı gerçekten gerekli mi ve alırsak bavulda kabul ediliyor mu? Birde el çantamıza aktarmalarda yeriz diye poğaça kek falan koyabiliyormuyuz?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı yagiz456 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım götürceğim rakı kıbrıs rakısı o yüzden soruyorum 100 lük rakı 25 tl 2 tane atsam sorun olmaz yani
    merak etme her turlu koyarsin , bir sorun da cikmaz.
    Alıntı tucem.aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar daha önceki sayfalarda biber gazı alın diyenler olmuş.Biber gazı gerçekten gerekli mi ve alırsak bavulda kabul ediliyor mu? Birde el çantamıza aktarmalarda yeriz diye poğaça kek falan koyabiliyormuyuz?
    alabilirsin , iyice duzgun sekilde paketlersiniz. Kekleri krakerleri paketli alin. Biber gazini oneren kisi kimmis merak ettim ama sacmalamis. Olabildigince az sey goturun. Ne kadar az , o kadar iyi. Goturdukleriniz de , yaz sonunda kullanip atacaginiz ve geri getirmeyeceginiz seyler olsun. 1 tane bagaj hakkiniz var cogunuzun bunu duzgun kullanin.

Acemi Watçı tucem.aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

giderken ne götürülür.29.sayfa da mcbk adlı üye burda söylenmiş kekleri falan paket alın demişsin ama ben annemin yapığı poğaça keklri buzdolabı poşetie koysam mesela öle paket yapsam sorun olur mu.Birde laptobu soran arkadaş için bavula koy demişssin ama bize hep laptop gibi değerli eşyalrınızı el çantanıza koyun dendi bavul kaybolabilir ihtimaline karşı sence sorun olmaz mı gerçekten boşuna sırtımda taşımıyım yani

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks