arkadaşlar aslında böyle bir konu var ma çok karışık olduğu için yani her yılı kapsadığı için bu yıl için açıyım dedim bu yıl ocean citye gidicek olanlarla tanışıp kaynaşmak açısından belki orda birbirimize yararımız olur![]()
arkadaşlar aslında böyle bir konu var ma çok karışık olduğu için yani her yılı kapsadığı için bu yıl için açıyım dedim bu yıl ocean citye gidicek olanlarla tanışıp kaynaşmak açısından belki orda birbirimize yararımız olur![]()
merhaba, ben 7 haziran gibi Ocean City'de olacağım. 64.caddede bir restorantta çalışacağım. konaklamayı hala halledemedim. siz neler yaptınız konaklama için?
bizde 12 haziran da orda olacağız bizim şirketin konaklamak için konuştuğu biri var o biz oraya gittiğimizde yardımcı olucak bakalım artık ben regaip aktaş facebooktan ekle istersen ordan konuşuruz tabi diğer giden arkadaşlarlada belki birbirimize yararımız olur![]()
beyler ev ayarlayabildinizmi![]()
Her yere yazdım burayada yazayım![]()
14 haziranda tk 003 direk ucuşla new york a gidiyorum
rehoboth beach de Food Lion 17 haziranda işe başlıyorum.
konaklama hakkında en ufak bir fikrim yok
başarılar![]()
19 haziran saat 15:00 jfk dayım ordan ocean city md.saat 15 te new york tan ocean city ye geçebilir miyim arkadaşlar.öğleden sonra ulaşım yok diyorlar.bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?geceyi new york ta geçirmek şart mı?![]()
dostum google da arat epoint student center var ocean cityde havalimanından sürekli servisleri varmış bende onlardan biriyle gelicem 13 ünde oceandayım
epoint den karşılama ücreti nedir acaba onunla ilgili birşey göremedim sitesinde
merhaba arkadaşlar bende Ocean City, MD gidiyorum kalacak yer ayarlan var mı yada bunun hakkında bilgisi olan ?
Ben iki gündür Ocean'dayım gençler. Sahilin karşı yakası olan West Ocean'da kalıyorum. Rambler Motelde. Fakat sahil tarafında 1-40. caddeler arası eve çıkmam lazım kaçıncı cadde olduğu farketmez. Gelecek olan varsa eklesin beni Face'den. Adım Levent Keskin. Burada kendinden olmayanlara pek normak yaklaştıklarını söyleyemem. Biraz garip bir millet. Ki ben yabancı hissetmezdim kültürlerine. Neyse... 32. caddede Mc Donalds'da çalışmam gerek ancak sosyal güvenlik kartı yüzünden henüz başlayamadım. Konaklama konusunda bir arada hareket etmek en faydalı yol bizim için. Çünkü herkes kendini tutuyor. Ruslar çok fazla. Geri kalan ABD'liler ayrı bir alem zaten. Yanınıza mutlaka min 700 dolar alın bence. Ve yağmurluk + 2 ayakkabı getirin. Hiç beklemediğini an yağmur yağabilir... Ocean'a geçmek için EPoint'in sitesinden randevu alın sizi havalanında karşılasınlar. Yaklaşık 80 dolar ve sorunsuz... Bir şey isteyen pm veya faceden dönsün bana... Hoşçakalın şimdilik...
Arkadaşlar merhaba, ben Koral. Bu yaz için ben de Work and Travel sayesinde amerika Rehoboth da olacağım. Yukarıda bir arkadaş konaklama ile bir şeyler sormuş benim de sorum aynı olacak eğer boş yeriniz varsa ve ya bir kişi daha kabul edebilirseniz ben de sizinle ortak bir evde kalmak isterim. Eğer bir sorunuz olursa ve ya geri dönmek isterseniz mailim orcunkoral13 her gün kontrol ediyorum
dostum ben dün geldim daha..konakla işi baya bii sıkıntı..dün ocean city de 2 litvan kızla oda tutup geceyi orda geçirdim..sonra ocean city epoint e gidip rehoboth beach e nasıl gideceğimi sordum beni rehoboth a getirdiler bi hafta kalabilecegim bi yerdeyim sonrası için neolur bilmiyorum...eger uygun olursa burada devam edebileceğimi söyledi ev sahibi ama kesin değil...sana tavsiyem havaalanında seni karşılamaları için epoint de form doldur..sonrasından onlar yardımcı olur haberleşiriz..
West ocean da ikinci işi arıyoruuz. Yardımcı olacak olan?
Arkadaslar oceandayim ve su ana kadar hic turke rastlamadm turkce konusmayi ozledimkalicak yer konusunu sonuca ulastiraniniz varmi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks