Work and Travel
Toplam 334 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İsim Soruşturması

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı WAT-TF? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Leppävaara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba. Buradan hariç 2 konuya daha yazdım bunun için üzgünüm fakat acilen bilgili tecrübeli arkadasların yardımına ihtiyacım var.

Case Creation Date: 29-Apr-2013
    Status Updated Date: 06-Jun-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.

For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.

Status update edilmiş 29 nisandı 6 haziran yazıyo su an. bugün şirketimle görüsüp elciligi aramalarını rica etmiştim sanırım o sayede oldu. Bu status update tarihinin değişmesinden umutlanmalımıyım ?

Benimde aynı şekilde değişti konsolosluğa mail at vizemin durumunu öğrenebilir miyim diye sonra bana işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu yollayın maili geldi sorduktan sonra. 2 gün bekleteceklerdi ben sormasaydım liste bugun yenilendi daha.

Birde Kaya0133, msj atmışsın yeni üye olduğum için cevaplayamıyorum. Pasaport,verilen sarı kağıt ve dilekçeye benzer bir şey yazdım vizem isim soruşturmasına kaldı yeni işlemler tamamlandı ve pasaportum istendi bilginize arz ederim tarzında. Bugün yolladım bakalım inşAllah bir terslik çıkmaz.

Hala bekleyen arkadaşlar vardır eminim biliyorum zor ama sabır diyorum. Herkeze en yakın zamanda çıkması dileğiyle.

Araştırmacı Watçı Leppävaara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı WAT-TF? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aynı şekilde değişti konsolosluğa mail at vizemin durumunu öğrenebilir miyim diye sonra bana işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu yollayın maili geldi sorduktan sonra. 2 gün bekleteceklerdi ben sormasaydım liste bugun yenilendi daha.

Birde Kaya0133, msj atmışsın yeni üye olduğum için cevaplayamıyorum. Pasaport,verilen sarı kağıt ve dilekçeye benzer bir şey yazdım vizem isim soruşturmasına kaldı yeni işlemler tamamlandı ve pasaportum istendi bilginize arz ederim tarzında. Bugün yolladım bakalım inşAllah bir terslik çıkmaz.

Hala bekleyen arkadaşlar vardır eminim biliyorum zor ama sabır diyorum. Herkeze en yakın zamanda çıkması dileğiyle.
    Dostum çok teşekkür ederim, dediğin gibi az önce attım konsolosluğa mail . umarım boşuna ümitlenmiş olmam da çıkar vizem.

Tecrübe Puanı
    0

Dostum çok teşekkür ederim, dediğin gibi az önce attım konsolosluğa mail . umarım boşuna ümitlenmiş olmam da çıkar vizem.
    Aynen Insallah mail gelir hemen. Hadi bakalım hayırlısı, haberder et.

Araştırmacı Watçı Leppävaara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı WAT-TF? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Insallah mail gelir hemen. Hadi bakalım hayırlısı, haberder et.
    haber ederim eyvallah dostum

Tecrübe Puanı
    0

Daha öncede söylediğim gibi msj sayım özel msj atmama engel oluyor o yüzden burdan yazıyorum. İşleyişi bilemem Istanbulda girdim ama pek bir fark yaratacagını sanmıyorum. Kasma o kadar olursa olur de 3 ayım sıkıntıyla geçti değmiyormuş boşuna da umutlandrmıyım mailini at bekle. Cıkar insallah.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)