Merhaba arkadaşlar,
Benim de "İdari İşlemler" hakkında bir sorum olacak size.
Turistik amaçlı yapmış olduğum başvuru sonucunda 30 Nisan günü mülakata girdim. Görüşmemin sonucunda "I approved your visa" dendi ancak maalesef o sırada sarı bir kağıt çıkarıldı ve üzerine bir numara yapıştırıldı. Forumdan öğrendiğim kadarıyla bunun idari işlem soruşturması olduğunu anlamıştım. Akabinde görevli pasaportum ile birlikte kağıdı bana teslim etti ve kağıtta bilgilerin olduğunu lütfen onu okuyunuz diyerek beni uğurladı
Şimdi buraya kadar herşey normal. Eve dönüp listeye baktığımda en son 26 Nisan günü güncelleme olduğunu gördüm ve benden tam 1 kişi öncesine kadar liste sıralı olarak gidiyordu. Yani örnek vermek gerekiyorsa xx1 numaralı kişide o seri son buluyordu ve başka seriden devam ediyordu. Ben de bir sonraki kişi olarak herhalde bir diğer güncellemede numaramın ekleneceğini düşünüyordum. Bugün listeyi tekrar kontrol ettiğimde listenin yenilenmiş olduğunu gördüm. Tam numaramı ararken xx1 den sonra benim numaramı göreceğimi beklerken (Yanlarında işlemleriniz devam ediyor yazıyor) benim numaramın atlanmış ve xx3 numarasının listeye eklendiğini gördüm. Maalesef benim numaram yapılan güncellemede listede gözükmüyor. Tabi bu durum beni biraz üzdü. Acaba durumum ile ilgili bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum. Bu konuda siz değerli arkadaşların tecrübelerini öğrenirsem çok memnun olurum. Acaba soruşturmaya takılan diğer arkadaşlarda durum nasıl oldu ? İlk güncellemede numaraları listeye "İşlemi devam ediyor" şeklinde eklendiler mi ? Yoksa onun için bile bir süre beklemek mi gerekiyor ? Numaralar sıralı gittiğini düşündüğüm için ilk güncellemede benim numaramın atlanarak bir sonraki numaranın yazılması tedirgin etti acaba bir yanlış yazım mı söz konusu yoksa başka bir durum mu var diye.
onu hiç kafana takmana gerek yok neredeyse 3 aydır hergün siteyi kontrol ediyorum. eklenicektir zaten siteye gelmesi 1-2 hafta sürüyor şuan senin vizen işlemde değil işleme alındığında numaran internette görünür sorun kesinlikle yoktur. sorun ancak idari işlem sonucunda ortaya çıkar eğer bir problem olursa onlar seninle mail yada telefon ile temasa geçer
bazen süreç yavaş işleyebiliyor inş erkenden açıklanır.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. O zaman bekleyip görmekten başka yapacak bir şeyimiz yok her zamanki gibi :/ Ben numaralar sıralı gidiyor diye düşündüğümden benim numaramın atlanıp hemen bir sonrakinin listeye eklendiğini gördüğümde bir sorun ver herhalde diye düşünmüştüm. Belki de bir sonraki numara benden daha önce verildi o halde bilemiyorum. Konuyu baştan sona okudum belli ki çok sancılı bir süreç. Bekleyen herkesin sonucunun bir an önce çıkmasını dilerim. Gelişmeler oldukça bildireceğim.
Tekrardan teşekkürler.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks