canakbay Nickli Üyeden Alıntı kaya herkes birşey diyor ben anlamadım bu işi çıksada vize gitsek artık :d ins aciklanir bu hafta
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı ins aciklanir bu hafta inş yarın kaya bitsin artık ya .s
Yarin 1 haziran hala ses yok :/ kayaaaaa
canakbay Nickli Üyeden Alıntı Yarin 1 haziran hala ses yok :/ kayaaaaa 2 gundur ararıyorum konslolsgu ama yogunluktan bır turlu baglanamadım kısmet kısmet sadece kısmet
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı 2 gundur ararıyorum konslolsgu ama yogunluktan bır turlu baglanamadım kısmet kısmet sadece kısmet Hazal kaya 4. Ayi doldurdugunda almi vizeyi bize yasananlar olaylardan sonra vizeyi verirler ins sureci uzatmaz
canakbay Nickli Üyeden Alıntı Hazal kaya 4. Ayi doldurdugunda almi vizeyi bize yasananlar olaylardan sonra vizeyi verirler ins sureci uzatmaz hazrın oldu artık pek fazla zamn kalmadı bu hafta acıklanır inşallah
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı hazrın oldu artık pek fazla zamn kalmadı bu hafta acıklanır inşallah haziran oldu pazartesi bir mail alsak kaya süper olur ya alsak biletimizi bende 15 gün hazırlansam bavulumu hazırlasam beklemekten yorulduk artık.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks