Konuyu biraz dagitacagim ama ne kadar sacma birsey geri donus biletini de almak, eger bir yillik gidiyorsan zaten donus tarihin buyuk ihtimalle 365 gunden fazla olacak zaten cogu havayolu sirketi 11 aydan fazlaki gun icin bilet vermiyor, mesela THY.Gerci donus biletini bulmussunuz bile ama. Nasil sacma bir sozlesmeymis. Sen ne zaman geri donecegini bilemezsinki,uc ay gibi kisa bir sure degilki donus zamanini kestirebilesin. Sacma bir sozlesmeymis. Sanmiyorum sozlesmede oyle bir sey yazsin ama diyelimki oyle birsey var olsa bile senin ucak biletini ne sekilde aldigini onlar bilemez,sen ucak biletini vizeni aldiktan sonra alacaksin. Ben de interne giderken cogu kisi dedi ucak biletini gidis donus al diye, sinirdan gecerken sorun cikar felan diye ama hic de birsey olmadi.Olmadi Amerikaya geldiginde donus biletini iptal edebiliyorsan edersin parani geri alirsin, donmeyecegini soylemissin. ( Vize aldinmi almadinmi ,durumun ne bilmiyorum, sadece yazinin bir kisminda sozlesmede donus biletini alman gerektigi yazdigini soylemissin, ona hitaben yazdim.)