Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ist-ny aktarmasız uçak bileti hakkında??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yardımın için çok sağol, ama bu sabah danışmanımla konuşup expedia dan topladım artık biletleri delta ist-ny gidiş dönüş 550 usd, american airlines ny-key west tek yön 227 usd diye iki ayrı uçuş aldım. izmir-ist da ayarlarım artık bi ara. internship-training de vize reddi pek olmuyor deniliyo ama görücez artık. bi aykırılık olur da vize alamazsam da olsun napalım bana thy promosyonlorını kaçırtan danışmanlarımı lanetliyorum orası ayrı :F bir sürü bavul ödemesi yapmak zorundayım şimdi izm-ist bi de delta yüzünden :F

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardımın için çok sağol, ama bu sabah danışmanımla konuşup expedia dan topladım artık biletleri delta ist-ny gidiş dönüş 550 usd, american airlines ny-key west tek yön 227 usd diye iki ayrı uçuş aldım. izmir-ist da ayarlarım artık bi ara. internship-training de vize reddi pek olmuyor deniliyo ama görücez artık. bi aykırılık olur da vize alamazsam da olsun napalım bana thy promosyonlorını kaçırtan danışmanlarımı lanetliyorum orası ayrı :F bir sürü bavul ödemesi yapmak zorundayım şimdi izm-ist bi de delta yüzünden :F
    kaç bavul götüreceksin ?
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç bavul götüreceksin ?
    küçük boy dağcı sırt çantasını el bagajı alıyorum, iki bavul büyük ihtimalle 23 kg x2 olarak. thy de ücretsizdi iki bavul ama delta 2.den 100 dolar alıyor. izmir-ist arası pegasus almayı düşünüyorum, yurt içi uçuşta da 15 kg izin, 30 kg ekstra bagaj hakkı almam gerekicek. ada uçuşu 1.den 25 2.den 35 usd alıyor ztn. tek bavula sığma gibi bir mucize gerçekleştirsem epey kar ederim aslında da çook zor. 1 yıl için pek mümkün değil. hatta dönmeme derdinde olduğumdan çok şeyden vazgeçmem gerek. gideceğim yer çok ucuz da değil, walmart bile yok ordan alıyım aman ucuz desem :F ben yine bi uğraşıyım tek bavula inmeye ama, kendimden pek umudum yok o konuda.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)