Alıntı marxqman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
montana billingse gideceğim 1temmuz-30eylül arasında ordayım ekim 18e kadar da travel yapacağım sizce yanıma uzun kollu bişeyler mi almalıyım yoksa yağmur yağmasına karşı ince bir yağmurluk yeterli mi?
ayrıca kıyafete yaklaşık bi 500dolar kadar para ayırmayı düşünüyorum yanıma aldığım boş bavulu doldurmak için yeterli olur mu? yada o boş bavulu doldurmak için ne kadar para gerekir hatta ordaki ürünlerin fiyatlarının listesine şimdiden ulaşabilseydim çok güzel olurdu cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Simdi sana soyleyecegim , temmuzda belki giymezsin ancak agustos ayinin ortasindan itibaren aksamlari mutlaka uzun kollu giyersin , eylul ayindan itibaren gunduzleri de uzun kollu giymeye baslarsin. gunduzleri bazen tisor bazen ince uzun kollular giyerken aksamlari mutlaka kalin sweat shirt gerekecek. Ben gunduz bile giydigimi hatirliyorum Utah da, orasi daha da kuzeyde. 500 dolar yeterlidir. TJ MAXX , ROSS ve MARSHALLS magazalarindan ya da outlet alisveris merkezlerinden alisveris yap. tisortler 20 dolar civari , gomlekler 20-40 dolar arasi , ayakkabilar 20-50 dolar arasi , kotlar 30-50 dolar arasi olur bunlar Turkiye de bilindik iyi markalarin outlet fiyatlari.
Alıntı ask45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi yerde okudum yiyecek alınmıyor yazıyo bazı yerlerde yiyecek götürün diyorlar çıkamadım işin içinden
Acik yiyecek almazlar , meyve sebze gibi. Ancak konserve labiliyorlar abartmamak kosulu ile , salam sucuk goturenler gumrukten gozden kacanlar. Yyecek goturmeyin , Sadece ucusunuzda aktarma varsa aktarmada yemek icin ve ilk gittiginiz birkac saatte yemek icin biseyler goturun. Amerikada herkes icin yiyecek seyler var , Amerikada yiyecek sey bulamayn dunyanin hicbiryerinde bulamaz. Ondan rahat olun.