Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çanta Hazırlığı Başlasın!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

[QUOTE=ozanozugur;184393]Hocam çantayı 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalırdı çünkü kıyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaşırı bu seviyede götüreceğim yani çok değil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düşünmekteyim

Hocam danışman şirketimden de aldığım tavsiyeyle dağcılık çantası diyorum. Valiz işi sakat biraz havayolunda çok hırpalanıyor hard case falansa hele at çöpe gibi bişey, çekçek yerleri kırılabiliyor sonra başa bela haline geliyor. Ayrıyeten benim merakımda var dağcılığa gelince çantayı aktif olarak ta kullanırım düşüncesi de vardı.

Dostum döneceğim zaman bunlar yenmiş bitmiş olacak Ayrıca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaskı alıp gelecem Dönüştürücü olayında da paraya kıydım aslında kazık demeyelim siyah topraksız dandik şeyler de vardı 1 tl ye ama almadım gerek görmedim basit bi riski

evet doğru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kırılıyor.Sırt çantalarıda kopuyor ama tekrar bağlanıp idare edebiliriz. sırt çantası aramaya başlıyorum.

Acemi Watçı Freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Talking

[QUOTE=tolgahan;184414]
    Alıntı ozanozugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam çantayı 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalırdı çünkü kıyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaşırı bu seviyede götüreceğim yani çok değil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düşünmekteyim

Hocam danışman şirketimden de aldığım tavsiyeyle dağcılık çantası diyorum. Valiz işi sakat biraz havayolunda çok hırpalanıyor hard case falansa hele at çöpe gibi bişey, çekçek yerleri kırılabiliyor sonra başa bela haline geliyor. Ayrıyeten benim merakımda var dağcılığa gelince çantayı aktif olarak ta kullanırım düşüncesi de vardı.

Dostum döneceğim zaman bunlar yenmiş bitmiş olacak Ayrıca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaskı alıp gelecem Dönüştürücü olayında da paraya kıydım aslında kazık demeyelim siyah topraksız dandik şeyler de vardı 1 tl ye ama almadım gerek görmedim basit bi riski

evet doğru söylüyorsun, çekecek yerleri veya tekerlekler çabuk kırılıyor.Sırt çantalarıda kopuyor ama tekrar bağlanıp idare edebiliriz. sırt çantası aramaya başlıyorum.

Sırt çantası yaa. Nimet gibi birşey . İçine tüm eşyalarımı koyup memleketime gitmeden önce onu o ağırlığına rağmen hiç yorulmadan gayet sırtımda taşıyarak gezebiliyorum. Şimdi düşündümdr gerçekten nimetmiş. ya o değilde ben yanıma bilgisayar yerine tablet alsam aynı işi görürmü acaba? :/. Düşünmeden edemiyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)