Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çanta Hazırlığı Başlasın!!!

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gayet güzel bir çanta olmuş ama benim sormak istediğim şey kıyafete yer kaldı mı?
    Hocam çantayı 70+10 çevirdim. Çevirmeseydimde yer hayli hayli kalırdı çünkü kıyafet 2 ust 2 alt 2 corap 2 iç çamaşırı bu seviyede götüreceğim yani çok değil ilk iki gunumu idare etsin yeter. Diye düşünmekteyim

Alıntı tolgahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende trekking çantasıyla gitmek istiyorum , sizce iyi olurmu ? satın alacagım
    Outdoors Alpine PRO 60 Sırt Çantası 60 Litre - Outdoor - Hepsiburada.com bu ürün nasıl sizce ?
    Hocam danışman şirketimden de aldığım tavsiyeyle dağcılık çantası diyorum. Valiz işi sakat biraz havayolunda çok hırpalanıyor hard case falansa hele at çöpe gibi bişey, çekçek yerleri kırılabiliyor sonra başa bela haline geliyor. Ayrıyeten benim merakımda var dağcılığa gelince çantayı aktif olarak ta kullanırım düşüncesi de vardı.

Alıntı kaanmert92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta beni yakın bi arkadaşıun gibi gör çünkü öyle tepki vercem YUH o kadar çok şey götürmene gerek yoktu bence çünkü dönceğin zaman alcağın eşyaları koycak yer bulamazsın ben tek bavul gittim yarısı dolu 2 koca bavul geri geldim 2-3bin dolarlık kıyafetin etkisi büyük bu arada baştada dedim ya beni yakın bi arkadaşın olarak gör öyle tepki vercem dönüştürücüde kazık yemişsin İzmir Çankayada 1.5 liraya buluyoz biz bu şekilde değil ama iş görüyo felaket (Keşke bu sene bende gidebilsem((
    Dostum döneceğim zaman bunlar yenmiş bitmiş olacak Ayrıca ben pek tekstil e para harcamak istemiyorum motosiklet montu ve kaskı alıp gelecem Dönüştürücü olayında da paraya kıydım aslında kazık demeyelim siyah topraksız dandik şeyler de vardı 1 tl ye ama almadım gerek görmedim basit bi riski

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu niye korkacaksiniz , cocuk musunuz siz? Herkes yetiskin insan abartmayin wat olayini. Amerika her damak tadina hitap eden bir ulke. Kimse ben kendime gore yemek bulamadim diyemez. Ondan rahat olun. sadece eger uzun beklemeli aktarmaniz olacaksa , biskuvi ya da sandvic gibi bisey koyun cantaya , Amerika icin de hazir corba , hazir corba disindaki herseyi kolayca elde edersiniz.
    Katılıyorum ozgursum fakat ilk iner inmez ve aralarda yardımcı olabilecek yiyecekler aldım zaten yemek falan yok yani. ilk aşamada o nerde bu nerde deyinceye kadar açlığımızı geçirmek için işte havalanı yakınlarında kazık yememek için bide
    Konu ozanozugur tarafından (28-05-2013 Saat 07:05 PM ) değiştirilmiştir.
    Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)