Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Var mı bana yardım edebilecek?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Standart Var mı bana yardım edebilecek?

Millet WAT arkadaşı arar, ben de "Bu program nasıldır, ne yapılır/yapılmaz" diye birine danışmak istiyorum. Sormak istedğim epey soru var zira. Buraya yazdığımda konu her defasında çok başka yerlere gidiyor :/

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aslında bu forumu teker teker okursanız kafanızdaki bütün soru işaretleri geçecektir diye düşünüyorum ama diceksiniz okadar nasıl okuyayım diye kısaca özetleyeyim
    ben 4 yıldır bu forumda araştırarak bu sene gitmeye karar verdim.ve gidiyorumda.wat programı çalış ve gezz programı yani ortalama 12 hafta çalışıp 26 gün de gezme hakkın var.ne kadar para kazanacağın sana azmine bağlı en basit hesaplamayla ortalama36 saat haftada 7.25 $ dan hesaplarsak 36*7.25: 261 $ haftalık para kazanırsın istersen 2. işte çalışarak daha fazla kazanabilirsin ve en güzeli program sonununda çatır çatır yersin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bu forumu teker teker okursanız kafanızdaki bütün soru işaretleri geçecektir diye düşünüyorum ama diceksiniz okadar nasıl okuyayım diye kısaca özetleyeyim
    ben 4 yıldır bu forumda araştırarak bu sene gitmeye karar verdim.ve gidiyorumda.wat programı çalış ve gezz programı yani ortalama 12 hafta çalışıp 26 gün de gezme hakkın var.ne kadar para kazanacağın sana azmine bağlı en basit hesaplamayla ortalama36 saat haftada 7.25 $ dan hesaplarsak 36*7.25: 261 $ haftalık para kazanırsın istersen 2. işte çalışarak daha fazla kazanabilirsin ve en güzeli program sonununda çatır çatır yersin
    Ya temel konuları biliyorum. Benim olay biraz farklı. Okul, danışmanlık, başvuru süreci vb üzerine sorular var kafamda. Onların cevabına da burada ulaşamadım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

asıl sorun nedir onu sorarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asıl sorun nedir onu sorarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
    Ben bunu üçüncü defa yazıyorum sanırım. Meslek Yüksekokul okuyacağım eyvallah, onlar da bu programa dahil olabiliyormuş artık Bunu öğrendim.

Tamam, myo'lar katılabiliyor ama ben seneye başladığımda ilk dönem not ortalaması vize için yeterli olacak mı sadece? Eğer ikinci dönemi okuyup son senede gitmeye kalkışırsam bence son sene diye vize vermezler, açıkçası gecikmesini ben de istemem.

Bir de okulda ilk dönem bittiğinde neredeyse Ocak ayı gelmiş olacak. Bu da yavaş yavaş fiyatın arttığı döneme denk gelir otomatik olarak.

Üni'deki düzeni bilmediğim için, atıyorum Aralık sonu gibi "Not ortalamam aha bu" deyip işlemleri başlatma imkanım olabilir mi? (Böylece erken rez. fırsatım olabilir sanki)

Cevaplara göre devamı gelecek

Deneyimli Watçı kaanmert92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    17

kardeş ara anlatayım yazılcak iş değil pm at

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Krdesim , ILK DONEM ORATALAMA ILE KATILABILIYORSUN !!! inan anlayamiyorum eger bizi adam yerine koymayacaksan niye soruyorsun ayni soruyu 3-4 kez sorunca farkli cevaplar mi bekliyorsun. Sirkete gider kaydolursun erkenden. Ortalamya onem veren sirketse , ocak ayina kadar on kaydin yapilmis olur ancak is yerlesmen yapilmaz , notlarin acikladingi anda diger islemlerin ilerler. Zaten fuarlarin cogu subat martta olur . Grci fuar yapabilen cok firma kalmadi. Ciee sirketleri en cok fuari yapiyor. Diger sirketler ya 1 tane ya da hic yapmiyor.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Krdesim , ILK DONEM ORATALAMA ILE KATILABILIYORSUN !!! inan anlayamiyorum eger bizi adam yerine koymayacaksan niye soruyorsun ayni soruyu 3-4 kez sorunca farkli cevaplar mi bekliyorsun. Sirkete gider kaydolursun erkenden. Ortalamya onem veren sirketse , ocak ayina kadar on kaydin yapilmis olur ancak is yerlesmen yapilmaz , notlarin acikladingi anda diger islemlerin ilerler. Zaten fuarlarin cogu subat martta olur . Grci fuar yapabilen cok firma kalmadi. Ciee sirketleri en cok fuari yapiyor. Diger sirketler ya 1 tane ya da hic yapmiyor.
    Estağfurullah. Bağırma yahu. Peki şunu merak ediyorum. A şirketi "Hayır gidemezsin" diyor ama B şirketi "gidersin, niye gidemeyesin" filan diyebiliyor. Aradaki fark ne? Niye öyle bir tutarsızlık var?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı huntelaar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estağfurullah. Bağırma yahu. Peki şunu merak ediyorum. A şirketi "Hayır gidemezsin" diyor ama B şirketi "gidersin, niye gidemeyesin" filan diyebiliyor. Aradaki fark ne? Niye öyle bir tutarsızlık var?
    kapasıte meselesı. herkes, bır sevıyeyı tutturacak dıye bır kaıde yok. onun elı yetıyorda oburunun yetmıyor ya da rısk almak ıstemıyor, bu!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)