Millet WAT arkadaşı arar, ben de "Bu program nasıldır, ne yapılır/yapılmaz" diye birine danışmak istiyorum. Sormak istedğim epey soru var zira. Buraya yazdığımda konu her defasında çok başka yerlere gidiyor :/
Millet WAT arkadaşı arar, ben de "Bu program nasıldır, ne yapılır/yapılmaz" diye birine danışmak istiyorum. Sormak istedğim epey soru var zira. Buraya yazdığımda konu her defasında çok başka yerlere gidiyor :/
aslında bu forumu teker teker okursanız kafanızdaki bütün soru işaretleri geçecektir diye düşünüyorum ama diceksiniz okadar nasıl okuyayım diye kısaca özetleyeyim
ben 4 yıldır bu forumda araştırarak bu sene gitmeye karar verdim.ve gidiyorumda.wat programı çalış ve gezz programı yani ortalama 12 hafta çalışıp 26 gün de gezme hakkın var.ne kadar para kazanacağın sana azmine bağlı en basit hesaplamayla ortalama36 saat haftada 7.25 $ dan hesaplarsak 36*7.25: 261 $ haftalık para kazanırsın istersen 2. işte çalışarak daha fazla kazanabilirsin ve en güzeli program sonununda çatır çatır yersin![]()
asıl sorun nedir onu sorarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
Ben bunu üçüncü defa yazıyorum sanırım. Meslek Yüksekokul okuyacağım eyvallah, onlar da bu programa dahil olabiliyormuş artık Bunu öğrendim.
Tamam, myo'lar katılabiliyor ama ben seneye başladığımda ilk dönem not ortalaması vize için yeterli olacak mı sadece? Eğer ikinci dönemi okuyup son senede gitmeye kalkışırsam bence son sene diye vize vermezler, açıkçası gecikmesini ben de istemem.
Bir de okulda ilk dönem bittiğinde neredeyse Ocak ayı gelmiş olacak. Bu da yavaş yavaş fiyatın arttığı döneme denk gelir otomatik olarak.
Üni'deki düzeni bilmediğim için, atıyorum Aralık sonu gibi "Not ortalamam aha bu" deyip işlemleri başlatma imkanım olabilir mi? (Böylece erken rez. fırsatım olabilir sanki)
Cevaplara göre devamı gelecek![]()
kardeş ara anlatayım yazılcak iş değilpm at
Krdesim , ILK DONEM ORATALAMA ILE KATILABILIYORSUN !!! inan anlayamiyorum eger bizi adam yerine koymayacaksan niye soruyorsun ayni soruyu 3-4 kez sorunca farkli cevaplar mi bekliyorsun. Sirkete gider kaydolursun erkenden. Ortalamya onem veren sirketse , ocak ayina kadar on kaydin yapilmis olur ancak is yerlesmen yapilmaz , notlarin acikladingi anda diger islemlerin ilerler. Zaten fuarlarin cogu subat martta olur . Grci fuar yapabilen cok firma kalmadi. Ciee sirketleri en cok fuari yapiyor. Diger sirketler ya 1 tane ya da hic yapmiyor.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks