Evet maalesef, mailimi okuduklarından bile şüpheliyim Belli ki hiç uğraşmıyorlar/ilgilenmiyorlar. Neyse yapacak birşey yok maalesef. Dilerim hepimizin işlemi bir an önce sonuçlanır
Evet maalesef, mailimi okuduklarından bile şüpheliyim Belli ki hiç uğraşmıyorlar/ilgilenmiyorlar. Neyse yapacak birşey yok maalesef. Dilerim hepimizin işlemi bir an önce sonuçlanır
Guncellemede 4 kisiye send passport cikti hala beklemedeyiz :/
arkadaslar ins sizin name checkleriniz en yakin zamanda aciklanir. forumdan bayagidir okuyorum ozellikle kaya ve canakbayi. umarim bunca emeginiz cabaniz bosa gitmez. Saglicakla
arkadaşlar ekstrem uzun bekleyenler haricinde ortalama kaç haftada sonuçlanıyor bu ? herkese sabır.
kaya maili gönderdim şimdi aramak istemiyorum sıkıldım aramaktan.
bakalım ne cevap gelcek yarın.
Hi ,
I apologize for inconvenience.Today is 107th day.I know you have nothing for to do.I applied in 8th of March.Today is 26th of May.Visa administrative processing takes a minimum of four (4) weeks and may last up to (6) months.I know that too.I'm hopeful and I'll wait.But I want learn something.Can you see my administrative process?Where am I in process?
maybe I completed %80 in process.I'm hopeful I believe process will be announced this week.
Thank you and I apologize again for discomfort.Because you are too busy nowadays.
yours sincerely ,
ABD Hazal Kaya'ya vize vermiyor! - Posta Arkadaşlar,ünlü oyuncu hazal kaya'da bizimle aynı derdi paylaşıyormus kendisi de 4 aydır isim soruşturmasından dolayı bekiyormuş
Herkesin Allah yardımcısı olsun şanssızlık Gerçi ben Şanslıyım 2 kerede takılmadım isime hatta ikincide gitmedim bile dosyalar gitti vize basılı şekilde pasaportum geldi :=)
2013
Date(s)
Day(s)
Holiday
January 1
Tuesday
New Year’s Day
January 21
Monday
Birthday of Martin Luther King, Jr.
February 18
Monday
Washington’s Birthday
April 23
Tuesday
National Sovereignty and Children’s
Day
May 1
Wednesday
Labor and Solidarity Day
May 19
Sunday
Ataturk Memorial, Youth and Sports
Day
May 27
Monday
Memorial Day
July 4
Thursday
Independence Day
August 7 – 10
Wed-Sat
Ramadan Holiday
August 30
Friday
Victory Day
September 2
Monday
Labor Day
October 14
Monday
Columbus Day
October14-18
Mon-Friday
Sacrifice Holiday
October 28-29
Mon-Tuesday
Turkish Independence Day
November 11
Monday
Veterans Day
November 28
Thursday
Thanksgiving Day
December 25
Wednesday
Christmas Day
bu illete 2010 da takıldıgımda 2 haftada gelmişti. şu anda 1 ay a yaklaştı. tatilleri de bitmiyor. bugün tatil memorial day, perşembe günü de tatil, çünkü her ayın son perşembesi elçilik tatil.
https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA== burdan bak bırde statu tarıhın değişmiş mii
Hazal Kaya'da 4 aydır bekliyormuş. Gazete okurken gördüm
arkadaslar ya bn 6 haftadır ısım sorusturmasının cevabını beklıorum konsolslugun bılgı alabılecegım depaprtmanı yokmu bana bırı cvp azssınQUOTE=canakbay;183124]İsim soruşturması yolcuları
Arkadaşlar bu iş artık kabak tadı vermeye başladı.Bugün 92 . günüm asker gibi şafak sayar oldum 13.2 hafta olmuş vizeye gireli başta kasmıyordum ama artık gerilmeye başladım.
merak ettiğim forumumuzda kaç kişinin isim soruşturmasına kaldığı
kaya ve ben 2013 ün abonesi olduk
farklı başlıklarda 15 kişi kadar görebildim
eğer burada toplanırsak gün gün süreci takip edebiliriz.
hepimize biran önce hayırlı haberler diliyorum.[/QUOTE]
arkadslar ben altı haftadır beklıyoum bu vıze hala acıklanmadı konsolostuktan bılgı alabılecegım bı tel falan yokmu bunun yasal suresı nekadr yoksa abd hayal olacak bana donersenız sevunırm
nerden takıp edıyorsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks