Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD deki Bankalar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

enesadak a ithafen..:: burda hepimizin amaci bilgilerimizi paylasmak ve bilmediğimiz konularda tavsiye almak, bilmediklerimizi öğrenmek. ama kimse senin gibi sokak agzıyla yazmıyo. sen de yazma. ya da en azından bana yazma. ayrıca benım ordan burdan duyup yazdıgımı nerden biliyosunda öyle diyosun. benı tanımıyosun bile. senin bahsettigin hesap turu ile benim bahsettigim hesap turu farklı olabilir. benım bahsettigim uluslararası hesap.1 hafta oldu citibank yetkilisi ile görüşeli. uluslararası hesapta hem hesap actırma ucreti hem de aylık ucret var.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart zubeyr Boston

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enesadak a ithafen..:: burda hepimizin amaci bilgilerimizi paylasmak ve bilmediğimiz konularda tavsiye almak, bilmediklerimizi öğrenmek. ama kimse senin gibi sokak agzıyla yazmıyo. sen de yazma. ya da en azından bana yazma. ayrıca benım ordan burdan duyup yazdıgımı nerden biliyosunda öyle diyosun. benı tanımıyosun bile. senin bahsettigin hesap turu ile benim bahsettigim hesap turu farklı olabilir. benım bahsettigim uluslararası hesap.1 hafta oldu citibank yetkilisi ile görüşeli. uluslararası hesapta hem hesap actırma ucreti hem de aylık ucret var.
    Zubeyr bence boşver.dediğin gibi herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama bazılarıda bilmeden iddia ediyor cevap vermeye değmez.Ben iki yıl önce KLM ile Newyork a uçup oradan Bostan a otobüsle geçmiştim.informasyon seni yönlendiriyor havaalanında sorabilirsin.Bence KLM kullan bayaa uygun bilet bulabilirsin eğer vizen netleştiyse.Hollanda aktarma yaparsın.dün baktım fiyatlar tüm alt ödemeler ve vergi dahil gidiş-dönüş 800-820 euro online rezarvasyonla.Üstelik hollanda hava alanı bayaa güzel ben ilk abd ye gidişimde acaip keyif almıştım amsterdam havaalanında.çok güzel hava alanı
    *EnFla ProDuction™*

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vize çıktı iberia ile gitmeyi dusunuyorum fıyatı cok uygun benım ıcın ama aklımda soru ısaretlerı var ılk defa duyuyorum bu fırmayı sorun cıkabılır,cıkarsa ne tur problemler cıkabılır?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks