Alıntı Ranilin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim numaramdan da hala eser yok yaklaşık 10 gün oluyor. Her gün site güncelleniyor ancak benden sonra seri olarak bir sürü kişi eklendi fakat nedense benim numaram atlandı. Eğer önümüzdeki hafta da eklenmezse (eklenmesi demek sonuçlandı anlamına gelmiyor biliyorum ama en azından işleme alındığını gösteriyor) ben de bir şekilde mail ile ulaşabilirsem sormayı düşünüyorum, tabi cevap veren olur mu bilemiyorum.. Can sıkıcı bir durum maalesef...
senin isim soruşturman için süreç başladı lakin yoğunluktan dolayı idari işleme başlaması geç olucaktır 3-4 gün içinde başlıycaktır.Vize başvuruları arttığı için yoğunluk oluşmuş durumda eğer senin ismin ek idari işlem gerektirmez ise dosyan çabuk kapatılır tahmin ediyorum 30 mayısa kadar bir sonuç alırsın eğer ki almazsan bu demek oluyor ki ek idari işlem gerektiriyor.Süreç uzar kesinlikle seni dinlemiyorlar ve arasanda mail atsanda sürekli seyahat planlarını vizen çıktıktan sonra yapmanı söylüyorlar.
ceac dan kontrol et vizeni ne yazıyor buraya kopyala sürecin aşaması hakkında bir ön tahmin yapalım.

https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA==

ds -160 numaran aa ile başlayan ve konsolosluğunu seç