Work and Travel
Toplam 194 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin dells 2013

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı HakaN84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı KEREMYK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nerelerde kalacaksınız acaba lütfen yazarmısınız ? ben henüz kalıcak yer ayarlayamadım :S
    bende uğraştım ama moteller cevap vermiyor. wildirness resort teki kim e mail attım o ayarladı east adams apartmants ta kalacaksınız diye cevap yazdı. artık beğenmezsek gittikten sonra yerimizi değiştiririz diye düşündüm.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı HakaN84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende uğraştım ama moteller cevap vermiyor. wildirness resort teki kim e mail attım o ayarladı east adams apartmants ta kalacaksınız diye cevap yazdı. artık beğenmezsek gittikten sonra yerimizi değiştiririz diye düşündüm.
    siz bizden önce gidiyorsunuz biz 2 haziranda orada olucaz acaba gittikten sonra bilginiz olursa motel vs buraya yazarmısınız hangisi iyi falan gibisinden ayrıca kalacağınız yer hakkında da bilgiler almak isterim güzelse biz de orada kalırız

Tecrübe Puanı
    16

siz bizden önce gidiyorsunuz biz 2 haziranda orada olucaz acaba gittikten sonra bilginiz olursa motel vs buraya yazarmısınız hangisi iyi falan gibisinden ayrıca kalacağınız yer hakkında da bilgiler almak isterim güzelse biz de orada kalırız
    tabiki yazarım hele bi yola çıkayım 21 mayısta. elimden geldiği kadar yardım etcem. kalacak yer gördüğüm kadarıyla wildirness resort a cok yakın fakat tabi 4 kişilik odalar. beğenmezsek gider ev kiralarız hep beraber nolcak ya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı HakaN84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki yazarım hele bi yola çıkayım 21 mayısta. elimden geldiği kadar yardım etcem. kalacak yer gördüğüm kadarıyla wildirness resort a cok yakın fakat tabi 4 kişilik odalar. beğenmezsek gider ev kiralarız hep beraber nolcak ya
    sizin apartman tam olarak nasıl ? 4 kişilik mi oda ? motel tarzımı apart tarzımı ? ve fiyatı nedir ?

Tecrübe Puanı
    16

sizin apartman tam olarak nasıl ? 4 kişilik mi oda ? motel tarzımı apart tarzımı ? ve fiyatı nedir ?
    kim in ayarladığı bi yerdi ama artık orası iptal oldu. pek bi bilgim yok fakat 4 kişilik odalardı, genel kullanım olarakta bildiğiniz ev eşyaları vardı (çamaşır makinesi mikrodalga vs.) fiyat haftalık 80 dolar.

tabi bunu siz secmiyosunuz. iş sözleşmenizde kalacak yer ayarlanacaktır ibaresi varsa ordaki sorumlu personel size yerinizi ayarlıyor. yok ben motelde kalçam dersenizde gg diyo kısaca.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)