Arkadaşlar ben laptop'u ve telefonumu amerikaya götürmeyeceğim yalnız orada nasıl ailem ile görüşeceğim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? yani hatlı telefon falan varmış sanırım ?
Arkadaşlar ben laptop'u ve telefonumu amerikaya götürmeyeceğim yalnız orada nasıl ailem ile görüşeceğim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? yani hatlı telefon falan varmış sanırım ?
kullan at telefonlar var verizon mu ne alırsın bitane 35 $ herşey bedava konuşma felan filan diye hatırlıyorum halledersin yani sorun olmaz![]()
laptop unu mutlaka gotur ..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
laptopu götür demekteki amacın net üzerinden görüşmek icinmi . eğer öle ise skype i android telefonlarda rahatca kullanıyoruz sadece telefon yetmezmi ?
arkadas telefon da goturmicem demis , ondn laptop onemli onun icin, arica eger oradan internet paketi iceren bir hat almayacaksan telefon goturmenin manasi da olmaz.
abd de laptoplarda kabloylamı internete giriliyor ? cep telefonunun wifi özelliği var sonucta aynı olmazmı paket almaktansa ?
telefonda herseyi yapamiyorsun malesef , ben telefonda wifi ile bircok srun yasamistim skype kullanirken , bilgisayar sorunsuz giriyordu , ancak yine de isini gorur telefon.
ya özgürsüm ikisinide götürmeyeceğim ağırlık yapıyor laptop eğer 2. iş bulabilirsem yeni laptop alıcam ama garantisi yok bunun bunun için sordum arkadaş verizon falan demiş laptop telefon yokken nasıl bir yol izlemeliyiz birde kütüphaneler de bilgisayar varmı ?
kutuphanlerde internet ve bilgisayar oluyor ancak gittigin yerin yakininda kutuphane oldugunu bilemezsin , ben yine de soyluyorum telefon ya da laptop mutlaka gotur. Cok pisman olursun.
Hadi ya ben karar vermiştim ama bakalım olmadı gidince dandik bir tel alırım 30 40 dolara olmaz mı .?
Ben sadece telefonumu goturucem. yeterli olur bana. Zaten oralarin pek yabancisi degil telefonum 3Gs![]()
sıfır ıyı bı laptop ve sıfır iphone 5 bıze sanırım orada 1200$ a felan patlar dıye dusunuyorum.
daha pahalı olur bence
Ben arkadaşıma alacam bir tane laptop kullanıp kendisine vereceğim.
İphone 5 unlocked 649 dolar 16 gb sanırım iyi bir laptop ta 700 dolara patlar 1300 1500 dolara rahat alırsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks