Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biletini Turkishwat'tan alanlar (2013)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ımtalkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tw 2013 bilet kampanyası aracılığıyla bugün alıyorum thy nin en düşük öğrenci kampanyası ile non stop olarak ... Aktarmalılar thy nin bu kampanyasına göre daha pahalıya geliyor yani şu an için ..

10 haziran 2013 ist - washington dulles
    10 ekim 2013 washington dulles - ist

fıyat vergıler dahıl 685 eur olaraktır yani 1589 tl ye geliyor
    Alıntı muratrecon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gıdısı unıted aırlınes, donusu lufthansa ıle alarak 1287 lıraya bıletını alabılırdın. Hayırlısı olsun artık.
    Alıntı lm.ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    non stop nereye alıyorsun ya 1287 liraya öğrenci bileti bide ... ?
    ya thy yollarının sınır bilet fyatları bunlar zaten ben thy aradım direk kendim görüştüm bana çektikleri fiyat 750eur o yüzden boş paylaşım yapmak yerine link at hangi sınıftan alınmış onları göster thy nin ..
    ben aynı tarhilerde 10 haziran gidiş 3 ekim dönüş atatürk-washington dulles a aynı bileti dediğin fiyata bul bi tane daha arkadaşım alıcak hemen alalım kaç gündür fiyat araştırıyoruz hady göster marifetini ver bakalım güzel bi fiyat ( thy non stop istiyorum ) .)
    ben aldım biletimi sadece 1 kişilik istiyorum bi ark için daha ve thy non stop istiyorum demiştim 685 eur aldığımda çok yüksek demiştin kendin 1014 dolar fiyat çekiyorsun nasıl iş bu :s ?
    olmus 10 gun, fıyatlar hergun aynı kalırmı ım.alı lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de bılıyorsun. Hatta sımdı baktıgımla 1 saat once baktıgım bıle farklı ım.alı. Su anda senın ıstedıgın tarıhlerde ve guzergahtakı bılet thy nonstop sana oncekı mesajımda dedıgım 770 euro oldu 810 euro. Anlatabılıyorum umarım. Aslında bosuna tartısıyoruz yanı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

olmus 10 gun, fıyatlar hergun aynı kalırmı ım.alı lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de bılıyorsun. Hatta sımdı baktıgımla 1 saat once baktıgım bıle farklı ım.alı. Su anda senın ıstedıgın tarıhlerde ve guzergahtakı bılet thy nonstop sana oncekı mesajımda dedıgım 770 euro oldu 810 euro. Anlatabılıyorum umarım. Aslında bosuna tartısıyoruz yanı

Tartışmıyorum sadece benim aldığım bilete laf yapmana anlam veremedim yoksa benden daha ucuza almış birine inanmıyorum çünkü thy nin sınır fiyatıdır 1490 tl amerika için açılış fiyatı bende acentadan öğrenci bileti olarak aldım ve komisyonda 100 tl koymuş 1590 tl ye biletimi aldım bu yüzden sen bana ilk başta laf söylediğinde anlam veremedim bu duruma benim bütün sorularım bunlardan dolayıdır .) yoksa uçak bileti borsadır anlık iner çıkar ama ben 685 eur aldım memlunum yani

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı lm.Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışmıyorum sadece benim aldığım bilete laf yapmana anlam veremedim yoksa benden daha ucuza almış birine inanmıyorum çünkü thy nin sınır fiyatıdır 1490 tl amerika için açılış fiyatı bende acentadan öğrenci bileti olarak aldım ve komisyonda 100 tl koymuş 1590 tl ye biletimi aldım bu yüzden sen bana ilk başta laf söylediğinde anlam veremedim bu duruma benim bütün sorularım bunlardan dolayıdır .) yoksa uçak bileti borsadır anlık iner çıkar ama ben 685 eur aldım memlunum yani
    estagfurullah, kımseye laf etmedım, yapmadım. sadece bır secenek daha var gayesıyle yardımcı olmaya calıstım. Kı o zaman ıtıbarıyle verdıgım fıyat 548 euro ıdı ve halı hazırda alıcısını beklıyordu. thy nın ya da baska fırmanın sınır fıyatı vardır ya da yoktur tartısması, meselesı sacmalıktan ıberettır. bır turızmcı olarak thy yonetımındekılerle kac kere roportaja gıttım ve bır kere duymadım kı bızım acılıs fıyatımız sudur aman daha asagıya dusmeyelım. hep pıyasada ne olmus kım kaca satıyor bızde onlara yetısmemız lazım, dunya 1. olmamız lazım falan fılan hep bunları duydum bılırım sevgılı alı. yanı sunu unut. en ucuz bılet benım kardesım hıc bır zaman dıyemezsın, dememelısın de. 1 euro'ya ucak bıletı sattım ben sevgılı alı. bak kımseye laf ya da baska bırsey soylemıyorum, yanlıs anlasılmasın. sadece sunu bılır sunu soylerım, bunlar senı benı asar kardes, bosver sen hayırlısıyla soyle guzel bır wat yap gel gerısı bos. hadı eyvallah

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

estagfurullah, kımseye laf etmedım, yapmadım. sadece bır secenek daha var gayesıyle yardımcı olmaya calıstım. Kı o zaman ıtıbarıyle verdıgım fıyat 548 euro ıdı ve halı hazırda alıcısını beklıyordu. thy nın ya da baska fırmanın sınır fıyatı vardır ya da yoktur tartısması, meselesı sacmalıktan ıberettır. bır turızmcı olarak thy yonetımındekılerle kac kere roportaja gıttım ve bır kere duymadım kı bızım acılıs fıyatımız sudur aman daha asagıya dusmeyelım. hep pıyasada ne olmus kım kaca satıyor bızde onlara yetısmemız lazım, dunya 1. olmamız lazım falan fılan hep bunları duydum bılırım sevgılı alı. yanı sunu unut. en ucuz bılet benım kardesım hıc bır zaman dıyemezsın, dememelısın de. 1 euro'ya ucak bıletı sattım ben sevgılı alı. bak kımseye laf ya da baska bırsey soylemıyorum, yanlıs anlasılmasın. sadece sunu bılır sunu soylerım, bunlar senı benı asar kardes, bosver sen hayırlısıyla soyle guzel bır wat yap gel gerısı bos. hadı eyvallah
    Amacım o zaten hayrlısı .)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)