olmus 10 gun, fıyatlar hergun aynı kalırmı ım.alı lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de bılıyorsun. Hatta sımdı baktıgımla 1 saat once baktıgım bıle farklı ım.alı. Su anda senın ıstedıgın tarıhlerde ve guzergahtakı bılet thy nonstop sana oncekı mesajımda dedıgım 770 euro oldu 810 euro. Anlatabılıyorum umarım. Aslında bosuna tartısıyoruz yanı![]()
Tartışmıyorum sadece benim aldığım bilete laf yapmana anlam veremedim yoksa benden daha ucuza almış birine inanmıyorum çünkü thy nin sınır fiyatıdır 1490 tl amerika için açılış fiyatı bende acentadan öğrenci bileti olarak aldım ve komisyonda 100 tl koymuş 1590 tl ye biletimi aldım bu yüzden sen bana ilk başta laf söylediğinde anlam veremedim bu duruma benim bütün sorularım bunlardan dolayıdır .) yoksa uçak bileti borsadır anlık iner çıkar ama ben 685 eur aldım memlunum yani![]()
estagfurullah, kımseye laf etmedım, yapmadım. sadece bır secenek daha var gayesıyle yardımcı olmaya calıstım. Kı o zaman ıtıbarıyle verdıgım fıyat 548 euro ıdı ve halı hazırda alıcısını beklıyordu. thy nın ya da baska fırmanın sınır fıyatı vardır ya da yoktur tartısması, meselesı sacmalıktan ıberettır. bır turızmcı olarak thy yonetımındekılerle kac kere roportaja gıttım ve bır kere duymadım kı bızım acılıs fıyatımız sudur aman daha asagıya dusmeyelım. hep pıyasada ne olmus kım kaca satıyor bızde onlara yetısmemız lazım, dunya 1. olmamız lazım falan fılan hep bunları duydum bılırım sevgılı alı. yanı sunu unut. en ucuz bılet benım kardesım hıc bır zaman dıyemezsın, dememelısın de. 1 euro'ya ucak bıletı sattım ben sevgılı alı. bak kımseye laf ya da baska bırsey soylemıyorum, yanlıs anlasılmasın. sadece sunu bılır sunu soylerım, bunlar senı benı asar kardes, bosver sen hayırlısıyla soyle guzel bır wat yap gel gerısı bos. hadı eyvallah![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks