valla bilmiyorm kardeşim ama bizimkisi yalan olacak daha iki ay var haftada 5 kişiye send passport yazıyorlar bundan sonra isim soruşturmasına kalıcak olan zaten direk seneye ayarlasın kendini kaç hafta oldu ya 8 şubatta gittim birde erken gidiyoruz ne kadar saçma iş uçak bileti alacağım tereddütteyim.![]()
Önümüzde ki sene katılacağım ben de ama kaya, seni gördükçe şimdiden stres oluyorum. Malum adım çok yaygın. Soyadımla birlikte google'a bile yazsam tonla farklı kişi çıkıyor.
Bu isim soruşturmasının belli kriterler ve prosedürü vardır mutlaka. Neler olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı?
usta durumunuz gercekten kötu , ınsallah bız kalmayız ısım sorusturmasına
Application receipt pending
If you have submitted your online nonimmigrant visa application (DS-160), it has not yet been processed into the visa system. At some locations, your application will remain in this status until you appear for an interview or until your application is ready for review. Please see the embassy or consulate's website for information on the next steps required for visa processing.
For more information, please visit U.S. Consulate General Istanbul.
mail attım ben konsolosluğa öyle söylediler
ek idari işlem gerektirdiğinden şuana kadar beklemişim yapabilcekleri birşey yokmuş sadece siteyi takip edicekmişim konsolosluğun insiyatif kullanmak gibi bir yetkisi yokmuş falan filan
sendede böyle yazmıyor mu ceac da
If you have submitted your online nonimmigrant visa application (DS-160), it has not yet been processed into the visa system. At some locations, your application will remain in this status until you appear for an interview or until your application is ready for review. Please see the embassy or consulate's website for information on the next steps required for visa processing.
inş sende ek idari işlem gerekmez.eğer yazın benimki gibi değişirse en az 45-60 gün süreç uzuyor.
benim yazı 1 ay önce falan değişmişti.
senin bide ikincisi bir önceliğin falan olmalı yani .
geçen sene ceac 'ı kontrol etmişmiydin kaç kez değişmişti ?
şu boş ve çaresiz beklemek
kaya ceac değişti benim yine 2. kez bu sefer böyle yazıyor
No Status
Application ID or Case Number: ..
Please contact the U.S. Consular office you believe is responsible for processing your visa application.
anlamını bilyor musun
hani durum yok falan filan diyor fikrin varmı
Administrative processing
burdan bır bak
İnşallah açıklanır çok berbat bi durum Allah kimsenin başına vermesin çok sinir bozucu heves kırıcı bişiy bu durum
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)
Bookmarks